- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Lenne egy fent említett qnap TS-420-as NAS-om. Sajnos szoftverfrissítés közben áramszünet lett és 75%-nál teljesen leállt a NAS és azóta nem tudom visszahozni az életbe

Találtam pár leírást miszerint a reset gomb 3 illetve 10 másodpernyi nyomva tartása után resetel, de sajnos ezzel valamiért nem sikerül elérnem semmit. Nem is csippan és nem is csinálja meg.
Találtam egy másik lejírást mivel recovery módba teszem vissza de sajna ezzel sem sikerült előrébb jutnom:
[link]
Nyomva tartom a reset gombot és a power gombot kikapcsolt állapotban, jön a két csippanás, világít pirosan a led, azután pár másodperc múlva csippan egy hosszabbat és villog a led és nem tudok tovább menni...
Próbáltam vinyó nélkül elindítani és a qfinderrel megtaláltatni de sajnos az se ment.A rajta lévő adatok annyira nem fontosak, hogy megmaradjanak, csak sikerüljön visszahoznom az életbe

Találkozott már valaki hasonlóval vagy tud esetleg segíteni, hogy mit is tehetnék?
Köszönöm

Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest