- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Lenne egy fent említett qnap TS-420-as NAS-om. Sajnos szoftverfrissítés közben áramszünet lett és 75%-nál teljesen leállt a NAS és azóta nem tudom visszahozni az életbe
Találtam pár leírást miszerint a reset gomb 3 illetve 10 másodpernyi nyomva tartása után resetel, de sajnos ezzel valamiért nem sikerül elérnem semmit. Nem is csippan és nem is csinálja meg.
Találtam egy másik lejírást mivel recovery módba teszem vissza de sajna ezzel sem sikerült előrébb jutnom:
[link]
Nyomva tartom a reset gombot és a power gombot kikapcsolt állapotban, jön a két csippanás, világít pirosan a led, azután pár másodperc múlva csippan egy hosszabbat és villog a led és nem tudok tovább menni...
Próbáltam vinyó nélkül elindítani és a qfinderrel megtaláltatni de sajnos az se ment.A rajta lévő adatok annyira nem fontosak, hogy megmaradjanak, csak sikerüljön visszahoznom az életbe
Találkozott már valaki hasonlóval vagy tud esetleg segíteni, hogy mit is tehetnék?
Köszönöm
Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest