Új hozzászólás Aktív témák
-
HG_hagor
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #5199 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azért a felhővel kapcsolatban nincs fogalom zavarom én úgy ertettem hogy egy biztonsági háttértár a nas- mellett valami másik szerveren amivel szinkronizálni tudja magát a nas. Az is világos volt hogy a nas- ba rakott hdd adja a az én tárhelyemet.
Gmail-os dolognak utánna járok.
A nasra tölthető programokra még keresem a választ: Ezekből mi jár ingyenesen? Melyiket kell megvenni, netán évente licensz díjat fizetni?
Köszönettel Gábor -
HG_hagor
csendes tag
válasz
ecaddsell #5195 üzenetére
Köszönöm a választ ecaddsell!
Még néhány kérdésem lenne:
- Olvastam hogy több program letölthető nas-hoz, a kérdés az hogy: Ezekből mi jár ingyenesen? Melyiket kell megvenni, netán évente licensz díjat fizetni?
- A DDNS-hez a xxx.myqnapcloud.com ingyenes?
- Mennyi az ingyenes felhő tárhely mérete?
- Ha mail szerverként is használnám akkor csak más szerveren regisztrált mail postafiokot tudok csak beállítani s csak egy felületet kapok a nas-on vagy létrehozhatok valaki@akarmi.hu címet (máshol nem használt) és a nasomon fut? Én ez utóbbit szeretném.
- A mail program ingyenes?Úgy tűnik az lesz a megoldás hogy vennék egy tplink mr600 -at ez gigabites + sim kártyát is fogad, ehhez csatlakoztatnám a NAS-t.
Köszönettel: Gábor
-
HG_hagor
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam a bevezetőt, de amúgy nem vagyok tájékozott. Érdeklődöm hogy a TS-228A USB -n keresztül képes e kezelni a USB LTE stick -et mint mobil internet forrást?
Elképzelés az hogy a TS-228A USB felületébe kerül egy stick-es mobil internet amit kezel és tovább oszt a hozzácsatlakoztatott switch -en keresztül.DDNS -t tudja?
Összehasonlítottam a Synology 218J -vel hardverben qnap erősebb, de a stabilitás és a software -es szoláltatásokban nem tudom összehasonlítani őket. Légyszíves írjatok erre tapasztalatot.
Mindez egy kis irodába kell ami file serverként szolgál internetes elérhetőséggel is.
Előre is köszönettel: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest