- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulzz
tag
válasz
Biga123 #7789 üzenetére
Nekem csak qvideo val sikerül a letöltés. Most 2,5 gb os fájlokat töltök le. Azok lejönnek. De van olyan amit már 4x elindítottam mert folyamatosan megáll. De egyre jobban élek a gyanúperrel, hogy a mycloud nem szereti az ilyen letöltések. Ez érdekes, mert azért 2022 ben az emberek simán akarnak mozgatni több gigás fájlokat oda vissza.
-
schulzz
tag
Szia.
Pár hete még a zyxel nasról simán tudtam ftp n távolról leszedni még 4 gb nál nagyobb fájlokat is androiddal.
Szerintem az lesz a megoldás, hogy a qnap alkalmazást elengedem, es5 megpróbálom egy sima file kezelővel ftpn. Esetleg valaki meg tudná próbálni hogy qfile alkalmazással távolról 4 gb nál nagyobb fájlt le tud e szedni? -
schulzz
tag
Persze
Szóval. Qfile androidos alkalmazással akarok letölteni egy nagyobb fájlt a nasról távolról. Korábban voltak port továbbítási szabályaim a routeren, de azokat töröltem mivel ennek a nasnak nem kell a mycloud szolgáltatás miatt. Két eszközzel próbáltam letöltést. Az egyik egy tronsmart vega s96 tv box. Ennél a letöltési útvonalat módosítottam a micro sd re mivel a belső tárhelye kicsi. Nem működött. Hibára futott.
Majd megpróbáltam telefonnal. Annál nem módosítottam a letöltési útvonalat, de ott is hibára futott. Se 4 gb nál nagyobbat, se annál kisebb fájlt nem tudtam letölteni. Kisebb fájlokat mint pl fotókat, le tudok tolteni. Próbáltam mobilneten, de Vodás otthoni neten keresztül is.
Belső hálóról nem próbáltam mivel távol vagyok a nastól most hetekig
Röviden ennyi.
Köszi -
schulzz
tag
Sziasztok.
Most vettem egy TS-130 as nast. Távolról próbálok letölteni vele nagyobb fajokat ( pl nyaralási videókat telefonra) ( min. 2gb) de mindig hibára fut. Random megáll a letöltés. Hol 300 megánál hol 600 nál. Ha a letöltésbe több fájlt beteszek akkor sem tölti le. Az összes hibára fut hiába van neki beállítva, hogy korlátlan tárhelye legyen letöltésre, de nem tölti le se a qfile, se a qvideo alkalmazás. Kicsit bosszantó mert ez előtt egy nyamvadt zyxel nasom volt és az röhögve engedte a távoli letöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged