- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
kovacsit #4848 üzenetére
A 3. pontot nem követted pontosan.
A 6881 alap bittorrent protokoll port, rengeteg helyen szűrik, nem viccből írtam azt amit.
Ha jól van beállítva, annak az oldalnak "open"-t kell írnia ("closed"-ot, ha nem sikerült forwardolni vagy nem fut szolgáltatás a forwardolt port mögött az adott gépen), Nálad "filtered". Tudom, mert megnéztem a sajátom
Reméljük a legjobbakat. -
Geth
veterán
válasz
kovacsit #4844 üzenetére
1. letiltod az UPnP-t a routeren és a DS-ben is(!), mert nem tudod, hogy biztonságos-e
2. statikus DHCP-n fix belső IPv4 címet kapjon a NAS a routertől
3. beállítod a DS-ben a kívánt portot (javasolt 30000-65535 tartományból választani), elég egyetlen port, ugyanazt az értéket írod a DS-ben a tól-ig helyre
4. port forwardolod ezt a portot a NAS-ra
5. megnézed egy külső oldalról, hogy nyitottnak látja-e a WAN IPv4 címeden a forwardolt portotHa igen, és továbbra sem seedel, akkor egyéb gond lesz a DS-el, ebben én már biztosan nem tudok segíteni.
-
Geth
veterán
válasz
kovacsit #4839 üzenetére
Szerintem kevesen használnak DS-t torrentre, de ha ugyanaz a torrent másik gépen seedel (tehát a tracker jó, van peer és a másik kliens/gép kapcsolódik), elképzelhető hogy javul a helyzet, ha a DS-ben beállított port (igazából range, de elég 1 darab port, uanaz a tól-ig) ki van forwardolva.
-
-
kovacsit
tag
válasz
kovacsit #1432 üzenetére
sziasztok,
Hátha valakit érdekel, megvan a megoldás...
Ez a firmware már nem kezeli a download mappa alatti médiafájlokat, bár be lehet állítani a Library-ban ezt is, mégsem látja a tartalmat a Media Library.
Csináltam egy Movie megosztott mappát, abba átmozgatva már listázza a Library is a fájlokat, és letöltéskor megadva a Movie mappát mint cél, is listázza a letöltés után. Így látszik a TV-n is, Házimozin is, és pc-n is (mint DLNA megosztott állományok.)A régebbi firm listázta a download mappa alatti fájlokat is.
kovacsit
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
kovacsit #1432 üzenetére
Nem használom ezt a részét, de nekem is indexelési gondom akadt, méghozzá a qsirch-t kellett eltávolítanom mert 1.5 giga ramot meg átlag 80% cpu-t megevett és érezhetően akadt minden. Volt hogy a nast el se tudtam érni. Az összes bétát felraktam anno, de csak most a legutóbbi végleges verziónál volt ilyen gond.
TS-453A szintén 4.3.3.0.154
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged