- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsike
tag
Szóval nincs válasz [erre] mert senki sem használja ezt 212P-n vagy senki sem tudja.
-
vidékiürge
tag
Jahh, reggelente metróról szoktam újraindítani a rendszert
Ütemezetten nem merem, mert ha beakad és emiatt nem tud újraindulni, amikor én távol vagyok.. Hát, ha nem vagyok ott lehet megakad az iroda
de jó tipp, köszi, már gondoltam rá én is.
Mr Bond 007:
Hát, én is erre gondoltam, hátha javítják. Már felvettem a magyarországi képviselettel a kontaktot. Csak épp szabin vannak
De majd a Qnap felületén is nyomok egy tickettet nekik.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
vidékiürge #993 üzenetére
Mindenképpen érdemes lenne egy ticketet írni a supportnak a nas beépített Helpdesk appján keresztül.
-
pikar
tag
válasz
vidékiürge #993 üzenetére
Menüben valahol beállítható az autómatikus restart.
Naponta (éjjel) restartoltasd el és nézd meg, hogy úgy is megmarad e ez a hiba.
Nálam kb 10-15 nap működés után leáll a HD station és csak restartra áll helyre. -
vidékiürge
tag
Sziasztok!
NAS: TS-453mini
Szoftver: QTS 4.3.2.0050 (béta programba beléptünk)
Beállítva: Windows ACL, Tartományvezérlő ~10 főnek, VPN szerverSzeretném kérdezni, találkoztatok e már az alábbi problémával:
A tartomány felhasználói fájl műveltek közben megakadnak. Értem azt, A-ból B-be másolnak egy fájl, megakad a másolás random pillanatban. A tartományi user, akinél beakadt, nagyon nehezen, lassan néha egyáltalán nem éri el a megosztásokat. Ilyenkor újra kell indítani a NAS, hogy tudjunk tovább dolgozni. Persze a NAS nem bír ilyenkor leállni magától, hard-shutdown (5sec power button) módon ki kell kapcsolni. Aztán újraindul, közli hogy a fájlrendszer nem tiszta (ahol beakadt a másolás), és tisztítsam meg. Ez megtörténik, és minden megy tovább normálisan. Ez kb 3 naponta van, véletlenszerűen. Szerintetek mi lehet a gond? Mivel béta a vezérlőprogram, ezért lehet az a gond? Sima bug, amit majd kijavítanak, vagy én nem állítottam be valamit jól?Üdv vidékiürge
-
pikar
tag
Akit érint a KODI utólagos feltelepítése: a HybridDesk Station manuális telepítésénél kell betallózni és telepítés gomb. Ha fenn van a 2. indításnál már a KODI indul.
4.2.3 FW alatt tesztelve
a file: mykodi16_2-16.1.qpkg
a forrás: https://forum.qnap.com/viewtopic.php?t=117179
letölteni innen lehet:
https://mega.nz/#!N4UDxBrJ!_V02bMmGM7rk7r83CE2mtViXkQsgGqNUpXQXvqoLzV8Ha mykodi linket tud valaki, írja meg pls
-
Gsx-rr
veterán
Ha ezek alapján beállítom az automatikus feliratletöltést akkor ezt Magyar nyelven letölti és hozzáadja a filmhez? Nem számít a fájl elnevezés?
[link]Igazából semmi bajom 212p-vel ,de gondolkozom 228-ra cserélésen. Érdemes lehet szerintetek?
-
Klupido
tag
Twonky 8.3.1 akár 4.3fw alá is!
-
meser75
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
Megrendeltem a CT51264BF160BJ ramot. Az árak eléggé elszálltak, sajnos most ezt kell szeretni...
-
antistati
tag
Szerintem ez csak annyit jelenthet, hogy nem tesztelték....
Nekem 1 éve 2hdd van benne, házimozimat szolgálom ki vele a rajta futó KODI val.
Eddig egy fagyásom sem volt kopp kopp.... hibátlanul teszi a dolgát TS 251 -ben két db ilyen
Crucial 4GB DDR3L 1600MHz CT51264BF160BJ ramocska....Hibátlan:-)
-
antistati
tag
-
meser75
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. A barátnőm apja megkért, hogy intézzek neki ram bővítést a TS-251 nashoz.
Googliztam és a CRUCIAL CT51264BF160B típust írták több helyen is megfelelőnek. Ilyet nem nagyon tudok beszerezni...
Viszont itt többen is írtátok, hogy CRUCIAL CT51264BF160BJ használtok. Ezzel az a bajom, hogy a CRUCIAL weblapja szerint nem kompatibilis ezzel a nassal.
Mennyire vált be nálatok? Megvehetem, jó lesz hozzá?
-
Plex.
Plex server van a NAS-on, plex app a telomon (android) ami cast-ol a chromecast-ra.
mindent lejátszik, semmi nem akad.eredetileg a video station-el és QVideo-val próbáltam, azzal is ment, de ott volt olyan video amit nem játszott le, azaz nem volt hangja. PLEX-el minden megy
Qfile-al is megy a chromecast, így abból is lehet streammelni
-
kircsike
tag
Sziasztok!
Ti hogyan, miben indítjátok el a Midnight Commandert.
Feltelepítettem, a GUI-n kint az ikonja, de amikor ráklikkelek az új előugró ablakban "A webhely nem elérhető" üzenetet kapom.
A 18888-as porton nyitná a TS-212P IPjét.
Köszi -
hunyadyt
csendes tag
Idegesítő, hogy lassan nem tudok olyan problémát jelezni, amire ne tudnál valami megoldást javasolni
. Ennek hatására kezdek kedvet kapni a 4.3-hoz. Lehet hogy hétvégén le is töltöm. Érdekes, hogy az x64 változatot javasolod. Én egy arm változatra tippeltem volna a TS-219P NAS-omra. E szerint tévedés lett volna? Gondolom a 49091-es portot is meg kell nyitnom majd hozzá.
-
fogtunder
nagyúr
-
Biga123
addikt
Létezik h TS-231-re nincs csomagkezelő? ergo a 4.3 as FW után el lehet felejteni a nem guis telepítgetést ergo a limitációk élni fognak?
"There is no Optware feed for your NAS model. This will preclude installing many of the QPKGs that are available for your NAS that require it. You wouldn't have this problem if you had purchased an Intel-based TS-251 NAS rather than the ARM-based TS-231."
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #958 üzenetére
Szuper! Köszönöm a segítséget! Feltettem de munkahelyemről nem tudom elindítani, pedig próbáltam megadni a portot megnyitásra, de majd otthon
-
Klupido
tag
válasz
hunyadyt #955 üzenetére
4.2 -re az x86-os változat kell:[link]
4.3 beta x64 változat kell:[link]
"fixed port 9091 is conflicting with QContactz, now run on 49091"
nasip:49091
About :
login : qnap
pass : qnapPersze ezt mind át tudod írni a settings.json file-ban. (felhasznév;jelszó;port)
Én anno csináltam egy másolatot és váltásnál csak visszamásoltam a régit! -
hunyadyt
csendes tag
A 2.92-t egyébként letöltöttem a 4.2.3-ra is, de megnyitásnál felhasználónevet és jelszót kér, és a NAS jelszavát nem fogadja el. Ezért, kipróbálni nem tudtam, és ennyi a személyes tapasztalatom vele. Persze lehet, hogy csak a 4.3-on kell működnie, nem tudom.
Elnézést a halmozásért, de kifutottam a szerkesztésből (a link beillesztéssel kapcsolatos sikertelen próbálkozásaim miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- MSI GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest