Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a TS-228a NAS-ommal kapcsolatban.
– 1: Az egyik legzavaróbb benne, hogy szinte folyamatosan "teker" a HDD. Ha lekapcsolok minden szolgáltatást (legalábbis szerintem mindent: indexing, thumbnail gen., qbittorrent, HBS, nem csatlakozik rá user stb), akkor is ez van. Gyakorlatilag új korától fogva ezt csinálja. Fogalmam sincs, hogy mit történik. Resource monitorban alap dolgok vannak a CPU usage lista elején (System processes, Network+virtual switch, Kernel processes stb)
– 2: Nagyon lassú tud lenni a file/mappa törlés, átmozgatás. Van erre beállítás valahol (lehet, hogy én állítottam el valamikor)? File Stationből is elfogadhatatlanul lassú, SMB-n még sokkal inkább, de AFP-n az igazán durva. Azt vettem észre, hogy minél nagyobb egy file, annál tovább tart a törlése. Mintha wipe-olná a felszabadítandó területet. Ennek van így értelme? Eddig úgy tudtam, semmi köze filemérethez, csakis a törlendő file-ok számához. Az egy dolog, hogy szörnyen lassú tud lenni, ilyen a belépő szint gondolom, de ez szerintem valami más lehet.
– 3: Több művelet esetén nem válaszol. Például, ha törlök egy mappát, addig nem tudok egy másikat listázni, amíg nem végez a törléssel. Ilyenkor el is dobja magát
Háttér infó: 1 db Ironwolf 4TB (ST4000VN008-2DR166) van benne, thick kötetben. Win10 vagy MacOS Mojave a kliens amiről csatlakozom.
Köszi szépen előre is a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest