Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Yoshida #1882 üzenetére
Mostanában kezdtem el mozogni, csak kíváncsi vagyok mennyit változik, menyi idő alatt normalizálódik. Plusz ha már veszek valamit, akkor nem lenne rossz ha a táskában hagyott teló tudna jelezni, ha hívnak, vagy SMS érkezett.
Sehol nem találtam (vagy rosszul kerestem,) ahol ezeknek a pontosságát mérik. Mondjuk egy Aldis hogyan viszonyul egy mi band4 vagy Huawei GT pontosságához. Ha csak annyit mutat, hogy valamennyire megnőtt a valamihez képest, arra inkább nem költenék.
Vagy engedjem el, és egy céleszközzel kapok csak pontos mérést? -
cigam
titán
Létezik olcsó (50k alatti) vekker ami pontosan méri a pulzust, de a telefon értesítéseit/hívásokat is tudja jelezni?
A sportboltokban érdemesebb körülnézni (kalenji, fitbit, sigma, polar, garmin), vagy a mainstream "okos"órák között (xiaomi, huawei,samsung)?
Pl. a Hervis akciójából érdemes válogatni, vagy nem is annyira akciós?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest