- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
balbekk12 #767 üzenetére
Az órát sem tartod a szemed elött mindig , hogy lásd a pulzusod, a runtastic (runkeeper, Nike stb) meg füledre mondja beállított időközönként az értékeket. Sokáig használtam igy óra nélkül csak egy sima BT-s mellkaspánttal.
Most meg Fenix 3 óra , futásdinamika, talajérintési idők, meg kismillió info. ( Most lett meg ezért a fene nagy lelkesedésem, amúgy teljesen felesleges ahhoz a kocogáshoz amit művelek futás címszóval)
-
Galahed
senior tag
válasz
balbekk12 #764 üzenetére
Ha azt kérdezed, hogy melyik kommunikál a Runtastic app-al, akkkor szvsz egyik sem ...
Telefonnal sem. Ha jól emlékszem egyik óra sem használ BT-s övet.
A Garmint ismerem úgy-ahogy (az általad megjelölt tipus nem volt a kezemben) de az legalább a Garmin Connectel (Számítógép kábelen - konkrétan USB- Charging Clip)képes kommunkálni- szinkronizálni a web alapú alkalmazással. Utána persze már meg tudod nézni telefonon is a Connect (Garmin) alkalmazásban, hogy mit futottál.
Legolcsóbb verzió abban az esetben, ha telefonon akarod a Runtastic prg-vel nyomonkövetni a futásod egy BT mellkaspánt, óra nélkül.
-
Galahed
senior tag
válasz
balbekk12 #761 üzenetére
A runtastic progit egy sima BT-s (Bluetooth) övvel használtam anno, konkrétan egy Suunto smart Belt-el. (óra nélkül) . De úgy olvastam itt ebben a topikban, hogy mások nagy megelégedéssel használják a Decathlon-os BT-s övet is félpénzért.
Azt hogy órával hogy működik együtt a Runtastic azt nem tudom. De az "olcsó órák" nem fognak telefonnal kommunikálni.
-
Galahed
senior tag
válasz
balbekk12 #758 üzenetére
Szia!
Ha csak pulzus kell akkor olcsó és jó választás a Polar
Ha távolságot is akarsz mérni akkor a Garmin-ok között (is) találsz a pénztárcádnak megfelelőt. (én Garmin párti vagyok, sok sok éve használom őket. )
Lásd Zerge honlapja, ott elég jó összefoglalók vannak az órákról.Ha zavar a mellkaspánt akkor csuklón is tudnak mérni (bár én nem szeretem, pontosabb a mellkaspánt) de azok kicsit drágábbak már (lásd amit Lugosi kolléga irt) Határ a csillagos ég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest