- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs ilyen órám nem is nagyon elterjedt Magyarországon amiatt mert a spartan órákkal eléggé mellé lőttel.
Ha hasonló terepen edzegetnék [link] akkor a Suunto 9 venném mert most elvileg a legpontosabb GPS ő adja(FusedTrack) [link] és a hosszú üzemideje miatt.
Neked vagy többségünknek normál körülmények közzé egy Garmin FR 935XT többet ad több szolgáltatást nyújt. -
törölt tag
válasz
bringasisti #1233 üzenetére
Garmin-ok nem olyan jók optikai mérésben a Polar m430 jobban sikerült még a Fenix 5-is optikai szinten szerintem.
Nagyon sok nő kimegy a szigetre lefutja egyenletes 6-7 tempóban az 1-2 szigetkörét ők évek múlva is csak annyit akarnak nekik ahhoz a tempóhoz tökéletes lesz az óra.
Olvastam teszteket pl résztávozásnál ahol már erőteljesebb dinamikusabb karmozgás van arra gyanakodnak amiatt mérhet sokszor fars adatokat vagy mikor futás közben eszik iszik valaki olyankor elmozdulhat gyakrabban az óra.
A lassabban reagálás meglesz a mellhasövhöz képest arra számítani kell de lassabb tempójú futásoknál nem lesz olyan kiugró nagy különbség csak 1-3 ütés eltérés m430 óránál.baráti stílusban
-
törölt tag
válasz
bringasisti #1231 üzenetére
Látom már te ilyen okos kolbász vagy.
Láttál már futni embert?
Egy 6-7 tempóban kényelmesen kocogót meg tudsz különböztetni egy tempósan,iramot futó embertől? -
törölt tag
Kicsit el lett túlozva ez az optikai pulzusmérés dolog.
Tudni kell,hogy mire veszi az ember és az m430 a legjobbak között van az optikaiak között.
Az asszonykádnak pontosan fogja mérni pl az egyenletes 6-7 tempóban lenyomott 5-10km távolságát.
Ha már komolyra venné a figurát és keményen rész távozna,domb edzene lendületesebb karmunkával dolgozna ott már lennének érdekes kiugró mérések. -
törölt tag
válasz
hovika81 #830 üzenetére
Itt egy elég részletes teszt van róla.[link]
Szerintem elleszel nélküle lesz magyar menüje.
Ha nagyon nem boldogulnál amit kétlek akkor írjál a Futás, futópályák topic-ba és kérd meg,hogy akinek ilyen órája van szkennelje már be neked a magyar nyelvű használati útmutatót. -
törölt tag
válasz
hovika81 #828 üzenetére
Szívesen használd sokáig egészséggel!
Személyes megjegyzés. Ha teheted én később beruháznék ebbe a [link]
mellkasövbe ez fejlettebb mint amit vele adnak gondolom ha ilyen komoly órát veszel ki is használnád.
[link]
Kérdés,hogy az óra kihasználná e a teljes tudását az övnek.(szoftveresen frissítették e rá az óra funkcióit?) -
törölt tag
Az a kérdés te mire akarod használni mi a célod?Kell e,hogy feltöltse az edzést az oldalára és majd ott tudd elemezgetni ha igen akkor legyen az órában beépített GPS.Ezek már drága órák M400 újonnan 55e annyit nem adnák érte ( garanciával 40E körül hirdetési oldalakon ki lehet fogni)
Ha csak pulzusmérésre kell akkor POLAR RS300X alap óra ami már valahogy ki is néz 30E -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vscotina #709 üzenetére
Órán nem fogod észrevenni,hogy betelt volna a memória mert ha megtelik a régieket automatikusan törölnie kell.
Arra gondoltam először,hogy azért nem lehet bármilyen töltővel tölteni,hogy ne lehessen nagyobb teljesítményű töltőkkel tönkre vágni.Amit linkeltél az is 1A-os így már nem tudom mert az órához való töltőt kisebb teljesítményűnek tippeltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest