- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hmm, a webshop-jukban még 110k-ért van fent a 610-es. [link] Elképzelhető, hogy valami kiárusításról van szó. Passz. Melyik Decathlon-ban vetted? Szerinted ez mindegyikben ugyanennyibe kerül? Én is leginkább a 610 felé húzok, vagy használtan vennék 620-ast, de azt meg nagyon ritkán lehet csak kifogni és valszeg nem 50-be kerülne úgy sem. Azt hiszem elugrok Fehérvárra a Decathlonba valamelyik nap, és megnézem ezt a 610-est.
-
inf3rno
nagyúr
A minimum, ami nekem kell, az a vízállóság és egy pontos GPS a futáshoz, ami hamar felcsatlakozik a műholdakra (GPS satellite), ill. hogy jelezze a pace-t az előző km-re és sípoljon, ha kiesek a pulzus tartományból. Én nem tudom még, hogy mit veszek, M400-at biztosan nem, a Garmin FR15-ről is olvastam review-okat, amiktől elment a kedvem tőle. 8 óra helyett sokszor 5 óra az üzemidő, a szoftver elég esetleges, hogy működik e, valamikor edzés közben leáll az is, a hardver is kuka, 1Mb memória van benne, amikor igazán nem a memória, ami az árat meghatározza a mai készülékeknél. Szemét az is, nem venném meg, főleg nem ennyi pénzért. Régebbiek közül az FR210, ami nagyon bejön, de mivel nem cserélhető a karpánt, és a Garmin híres arról, hogy könnyen elszakad, ezért nem veszem meg. Nem tudom, hogy a többi mit tud, mindenesetre elég kiábrándító, hogy ezek a vezető márkák. Szívesen összeraknék egy sajátot minőségi hardverből, de sokat számít a formatervezés ezeknél a termékeknél, hiába működne valami jól, ha képtelenség hordani és ocsmányul néz ki... Néztem még az FR10-et, de az se sokkal pontosabb az M400-nál és nincs benne satellite prediction, úgyhogy lassan kapcsolódik fel az is. [link] A 610 jónak néz ki GPS pontosság szempontjából. Megnézem azt is, hogy mit tud, hátha tényleg van értelme azt venni.
-
kolosanyi
veterán
Ezt néztem már, fikázzák itt többek között az M400-at. Nos nálam teljesen pontos, nem értem, hogy miért mondják ezt. Többször is résztávoztam vele kimért pályán, 100-as résztávoknál pár métert téved csak, szerintem az azért bőven jó. Vagy az övék volt rossz, vagy nem várták meg míg rendesen pozicionál vagy nem tudom.
-
zoli03
őstag
Nekem volt (most is van, csak elromlott) egy Ciclosport CM 4.2 HR km órám. Az is teljesen átlagos volt, nem valami nagy márka, pár perc után mégis mérte a pulzusom, közben sose vesztette el, csak mikor megigazítottam az övet, de pár másodperc után mérte újra. Az nem volt kódolt, mégse mért félre, amikor néztem. Párszor mért hülyeséget maximum sebességre, de az belefér. Szóval engem nem zavar, hogy nem kódolt, ahol futok, pár embert látni csak, órát még rajtuk se, amivel összeakadna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged