- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
JackFeryll #538 üzenetére
bakker
ez kÉsz
-
Zebu
addikt
válasz
JackFeryll #532 üzenetére
Mondjuk kérdés mire használod. Ha csak futás kell, akkor egyszerűbben meg lehet úszni olcsón.
-
Zebu
addikt
válasz
JackFeryll #532 üzenetére
310xt
-
Zebu
addikt
Ma tekertem egyet a 310XT-vel. Jó kis holmi. Pont 2 órát mentem, számolt kalóriát meg minden. A garmin connect-et összekötöttem a Strava-val és Endomondoval és láss csodát, Stravaban különbözik az átlag és max sebességem pluszt a számolt kalória a Garmin connecthez képest. Az endomondoban a min és max stimmel, viszont a kalória szintén más.
Jó mi?
-
Zebu
addikt
Egyébként ha övvel összepáros0tom a szivonomat bluetotthon akkor mellette még a BT headset mehet, illetve a cadence szenzor?
Amúgy hezitálok Fenix3, ambit2, ambit3 és 920xt vonalon... nagyon az ambit 3 felé akarok menni a vizálló hrm miatt. Mik a tapasztalataitok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged