Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Sziasztok.Mátol rendelhető az új készülék ,egyelőre Mokka sötét színben,heti érkezéssel várható még két szín.
Az ajánlott fogyasztói ára 4990 Ft,de szabadáras termék ettöl eltérés lehetséges,de sok helyen már erre árazták be.Elméletileg csütörtök fele már ott is lesz a rendelt termék a boltokban.
Hamarosan készitek összefoglalót,de rém egyszerü a használata és a tisztítása.Ennyiért jelenleg nincs versenytársa. -
zelos
aktív tag
Ezt tudom ajánlani sokkal jobb mint az iqos és pluze: [link]
- kibír egy töltéssel 35-40 szálat
- kisebb mint a pulze
- állítahtó szívási idő 3-6 perc között
- töltet számláló
- állítható teljesítmény 200-300 fok között, ezáltal állítod az erősséget így az íz erőségét is
- nem kell annyit vacakolni a takarítással mint iqosnál, pulznál
- nincs hibás heets és egyből jön a gőz normálisan -
b.
félisten
Igen többet bír. 18-20 szál normál módban ,20-25 szál Ecoban. Tegnap reggel fel volt töltve teljesen , este szívtam el 10 körül az utolsó, 20. szálat a dobozból. Az utolsó 2 szálra átnyomtam Eco módra ,hogy biztos bírja, de lehet bírta volna anélkül is.
Ráadásul itt 5 percig szívhatod megszakítás nélkül, nem 4 ig mint az első verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000