Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Na látod nem tudod a Heetshez képest pontosan mennyit is tartalmaz. Az általad betett
felszívódási grafikon azt támasztja alá, hogy nagyon jó a termék egy cigarettával összevetve is.
Az alsó grafikon meg egy megint más termék.
Világosan látszik amit írtam, hogy a bronze a legerősebb. Elárulom , nem tartalmaz kevesebb nikotint , ellenkezőleg.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Virginia dohányt tartalmaz. Miért lenne kevesebb a nikotinratalma mint bármi másnak? A valószínűleg szó gondolom tudásra utal amit használtál, érdekelne miből gondolod, hogy "valószínűleg" kevesebb nikotint tartalmaz.
Az összes termékhez elérhető a honlapon tájékoztatóban egy leírás, ahol egy grafikus "csúszkán mind a nikotintartalom = intenzítás vagy pedig konkrétan Nikotin néven egy jelzés. Nem számszerűsítve van mivel többféle szürőt hazsnálnak, például a Bronze 3 lyukkal elátott filtert tartalmaz ezért ugyan azon doghánykeverék Kevsébé szűrt intenzívabb a bevitt mennyiség, míga pattintór termékeknek ismét egy másfajta szürőja va, mivel ugyan azon méretű szűrőben benne van egy pár miliméteres crashball ami kiveszik a szűrés minőségéből. Egy termék erej nem a dohánytól függ csak hanem a használt szürő típusától.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
A szárított dohánylevél 280-320 fok közötti hőmérsékleten adja le a benne lévő nikotin teljes mennyiségét, 320-és 350 fok között van kimaximalizálva hogy ne égés hanem hevítés történjen és megfelelően gyors idő alatt jusson hozzá az ember a nikotinhoz .
Ha 280 foknál alacsonyabban hevíted valószínűleg kevesebb káros anyagot viszel be a szervezetedbe de például 200 fokon 3 mg nikotinból kb 1,55 jut a szervezetedbe esetleg max 2,2 vagy csak 0,8 mg miközben az ízélmény elmarad a a dohánykeverékben az ideális 60 % súlyvesztés helyett kb 40 % körül fog végbe menni aminek a nagy része vízpára.
Ez ízvesztést okoz, azaz a lágyabb ízélmény valójában több vízpára/ kevesebb nikotin.. A kutatások alapján 280 fokos minimum hőmérséklet adja a minimális megfelelő íz élményt és szabadul fel az a nikotin mennyiség amire a hevítő rudat tervezték. A Pulse 315 fokon és 345 fokon hevít az IQOS 350 fokon, mert úgy lerövidül az idő, de a folyamatok teljesen lejátszódnak és az ízélmény megfelelő.
tehát 280 fok minimum kell. A 315 már biztonsági faktor, hogy az erősebb töltetek is, mint a bronze kimaxolódjanak.
Természetesen mindenki eldöntheti neki mi a jó, majd egyszer én is kipróbálom[ Szerkesztve ]
-
félisten
igen az egyhez nézve elhiszem/ tapasztaltam amit írsz.
A Pulze kettő biztos nem tudja überelni, csak az árához nézve. tippre 3-4 darab 2.0 át veszel egy olyan árából.
6 percig nem tudnék szívni én egy töltetet mert nincs benne egyszerűen annyi. nekem már az 5 is sok már érzem az 5. perc végére a füstszürő ízét, de mondjuk ki hogy szívja .
A Lambda CC 106.5x29.5x21.5 mm
Pulze 2.0: 115x17x9mm[ Szerkesztve ]
-
félisten
kb 4x annyiba kerül mint az új Pulse, nincs rajt magyar gari, nem tudsz vele 2x annyit szívni szerintem nem kisebb, max rövidebb mint az új Pulse, itt is addig szívod 0-5 perc között ameddig akarod, meg is szakíthatod vele anélkül hogy ki kellene dobnia töltetet, 2 állítható hőfok ami az ID hoz ideális, tök egyszerű takarítani az új gépet.
Az hogy a HEETS hibás nem a gépen múlik.[ Szerkesztve ]
-
Tüce
újonc
Sikerült!🙂 Újabb probléma, hogy hogy kell a készülékbe helyezni a kiszedőt? Nem megy bele!! Nincs erről valahol egy videó?? 30 éve dohányzom, egy napja váltottam ilyen hevítősre, de még nagyon tanulnom kell mi, hogy működik. A másik nagy gondom, ez a 4 perc.. ez nagyon kevés. Olyan gyorsan kell szívni, hogy nem esik jól. Sokkal lassabban, kényelmesebben szeretek dohányozni.
😔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest