Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Sejtettem, ezért se teszek fel további kérdéseket ezzel kapcsolatban.
Viszont volna egy egyéb kérdésem, ami már régen foglalkoztat. Hátha Te tudsz erre válaszolni.
Csak IQOS vonalon nézelődve látni rengeteg egyéb készüléket és töltetet is külföldön, viszont ezek nálunk nem kaphatóak.
Ha a hevítéses cuccok picit is kevésbé károsak mint a normál cigi, akkor nálunk miért ekkora boszorkányüldözés ezen termékek miatt?
Nem nagyon értem a logikát, mert én alapvetően azért cigiztem mindig is mert szerettem cigizni. IQOS/HEETS páros arra a szintre juttatott el, hogy normál cigit már nem szívok azóta, mióta megvan.
Ennek történemlmi oka van, mivel tavaly a szülinapomon tudatosult bennem, hogy már innen kezdve többet dohányoztam életemben, mint amennyit nem, pedig nem is kezdtem olyan korán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest