-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
frankdelgado #10576 üzenetére
Akkor is az lenne, mert mindenképp akarnám őket a polcra...xD
Itt maga a fizikai címek beszerzése bajos. De már teszek rá, majd Japánban bevásárolok rá, aztán nem fogok többet nyígni, már magamat untatom.
-
Tegla80
addikt
válasz
frankdelgado #10562 üzenetére
Hat ize.....linkelni nemtom,de valaki irt valamikor valami ilyet : "aki nem jatszott az áncsártid-el az nem is elt meg" .
Szval most,h elsz gondolj bele milyenek lehetnek a nagygepes verziok.....meg abba,h a ps4 topikba jarsz elmenyt megosztani......uh mit hozhat meg a jovo.
Amugy udv a klubban. -
perge666
veterán
válasz
frankdelgado #10562 üzenetére
Nagy durranás az a játék.
-
perge666
veterán
válasz
frankdelgado #10560 üzenetére
Na szuper,erre mondják hogy “ Aki keres,az talál “
-
perge666
veterán
válasz
frankdelgado #10556 üzenetére
Türelem rózsát terem.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #10554 üzenetére
Lol, legalább megtapasztalod milyen érzés jó játékokkal játszani
Sajna olcsó kiegészítők téren nem maradt csak az Ali meg esetenként az ebay. Hivatalosan is halott platform ez.
-
perge666
veterán
válasz
frankdelgado #10554 üzenetére
Üdv a klubban.
Nem annyira keresett már ez a kis gépezet,tartozék/kiegészítő szerintem boltokba nem igazán van hozzá,de ha találsz is lehet arany áron.
Én online webáruházakban keresgélnék.....
Külföldi oldalakkal mi bajod,nem szeretnél rá sokat várni? -
Shepard
tag
válasz
frankdelgado #10461 üzenetére
Killzone-ban és Nfs-ben lehet még multi partnert találni, többihez nem tudok hozzá szólni. Leginkább csak használt gépeket lehet megcsípni itthon, viszont most már elfogadható áron, sok játékkal általában. Érdemes itt, illetve a jatekaim.hu-n nézni ôket szerintem.
-
Petreszku
senior tag
válasz
frankdelgado #10461 üzenetére
Szia! A multi szerintem soha nem volt igazán aktív. Például a Unit 13-ban van 1 vagy 2 multis trófea, több mint fél év próbálkozás után találtam társat hozzá. Resistance Burning Skies multi részéhez is nagyon ritkán volt partner a többiről nem nagyon tudok mit mondani. Még a Ridge Race-t játszotam online, ott voltak ellenfelek, bár leginkább Japán és koreai játékosok voltak.
Beszerzésre nem tudok mit mondani én még a "fénykorában" vettem, újonnan boltból. Ma már leginkább használtan fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- Hobby elektronika
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Star Trek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest