Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Vannak az adott szerian belul (szerintem tok random) lehetetlen esetek [link] itt mar latszolag durva ragasztot alkalmaztak, szoval ha a tied is ilyen, akkor sikert, ha nem, akkor meg viszonylag egyszeru a muvelet, illetvre regen lehetett vasarolni kiefejezettem PS3-hoz keszult Delid toolt.
-
kreten67
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Akkor nem egyről beszélünk!
A delidelhetetlen : műanyag és réz-lemez gyártáskor melegen préselve egy gallért alkot.
Nincs mit elvágni, mert a ragasztóhoz nem lehet hozzáférni.
Aki próbálkozik az mind katasztrófával végződik (CPU szétszakad)
Egyébként valóban nem lehetetlen, mert kettő alkalommal leszedtem a ilyen kupakot, de felszakadt a BGA forszem a gyilkolástól. 0,20 acél szalagot forrón huztam be a gallér alá, így a műanyag gallért megolvasztva elértem a ragasztást, de sokkot kapott szegény és piros-ledes lett. -
kreten67
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Nem keverem, itt vannak az orrom előtt, 2004b és 2104a slim gépek.
Megpróbálkoztam velük, de ezeken nem ragasztott IHS van, a ragasztottat könnyedén delidelem/leszedem. Van még nálam néhány 2003b, amit delidelni kellene, de nem lehet, ha lehetne megtenném, mert egy ügyfelem minden hibátlan CFW-re alkalmas slim gépet elvisz tőlem. Tegnap egy 2004b gépet vitt el, azt pasztáztam, de delidre még volt szükség, bár az pont delidelhető példány volt. Fura de össze - vissza keverednek a delid és nem delid gépek azonos számok alatt, 2504-ből is van delidelhető és van amelyik nem. Ez a kettő példány a képen delidehetetlen:
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Azzal a 3 kabellel fent szoktam kezdeni.
Azzal van baj ami a bluray alatt fut.
A bluray mukodese nem èrdekel igazàn (cfw miatt) inkàbb a konzol hangossága melegedése zavar.Vladi: 20èrt vettem de rengeteg port szedtem ki belőle a paszta is be volt szàradva benne. Adott egy original kontit azt is takaritottam szètszedten ès 2 jàtèkot.
Webman szerint 201 napot futott a konzol. Az elèg soknak szàmit.
2500 gèpekre hajtok mert számit a cfw számomra. -
Vladi
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
Én próbáltam, gyakorlatilag nem engedett fel. Annyi az előnyöm, hogy van még 1 db nem henelt ps3 talonban, arra majd a régi vásárlásaimat rátöltöm.
Egyébként hogy van ez most a store-ban? Elvileg 2 gépet lehet aktiválni. De akkor azt most / generáció? Tehát 1 accra bejelentkezthetek 2 ps3-al meg 2 ps4-el meg 2 ps5-el?

Úgy fest, csak rávesznek, hogy vegyek egy ps5-öt. De csak jövő nyár elején. Ugyanis arra is jön a stalker 2... Akkor nem fejlesztek játékra asztalit, marad az irodai fókusz.
-
Dinomano
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Szerintem szerezz itt kontrollert, a piacon lévő nagyon valószínű, hogy hamisítvány lesz. Azokkal meg csak a gond van. Esetleg szedd szét a kontrollert, hátha javítható. Lehet, hogy csak a gomba alatt koszos. Én pl. X Series kontrollerrel jártam úgy, hogy megszorult a gomba alatti "kocka" + picit kimozdult a helyéről, de vissza tudtam állítani. Cserélni sem kellett semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest