- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurrens
tag
válasz
TheMiller #3865 üzenetére
Egyiket se látom, és igen minden egy HDD-n van, még egy HA is van rajta, de az nem fut.
Megpróbálom növelni, eddig a közelében sem járt a maximumoknak a diagramok alapján (lehet, hogy pillanatokra igen). 200 Mbites netem van, a sebességgel teljesen elégedett vagyok. Azt hallottam, hogy a Proxmox és a torrent is hamar megeszi az SSD-t. Qbittorrentet én is korlátoztam, mert megeszi a sávszélességet, nálam 10Mbit a max letöltés. -
wicktor93
csendes tag
válasz
TheMiller #1782 üzenetére
LXC a Helper Script alapbeállításaival (úgy látom unprivileged) és pct paranccsal csatoltam a teljesen üres ext4 HDD-t. Ilyenkor ugyanúgy nagy sebességgel kezd és végül lemegy kb 5MB/s-re, de nem látok semmi kiugrót a grafikonokon. Próbáltam úgyis, hogy csak ide volt csatolva, de a cél a lenne, hogy ugyanezt a mappát látja a jellyfin/plex lxc is.
Az OMV VM-ben próbáltam sata/scsi/virtio2 csatolással is, de ott a memóriát tömi meg, utána lassul be.
Ami furcsa, hogy az előző konfigban OMV alatt ez a hdd simán ment hosszabb ideig 80-nal, Proxmox alatt szenvedek most. -
ViZion
félisten
válasz
TheMiller #1768 üzenetére
Az OMV addig OK, amig az extras-t nem rakod fel...
Az a baj, h az OMV, csakúgy, mint a PVE lecseréli a fél Debiant. Lehet azokat a közös fájlokat is törölte. Ha van terminál, akkor azért megpróbálnám az újratelepítését: [link]
Elvileg a konfig fájlokat nem szedhette le az OMV, se mást, amihez nem volt köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest