- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurrens
tag
válasz
TheMiller #3865 üzenetére
Egyiket se látom, és igen minden egy HDD-n van, még egy HA is van rajta, de az nem fut.
Megpróbálom növelni, eddig a közelében sem járt a maximumoknak a diagramok alapján (lehet, hogy pillanatokra igen). 200 Mbites netem van, a sebességgel teljesen elégedett vagyok. Azt hallottam, hogy a Proxmox és a torrent is hamar megeszi az SSD-t. Qbittorrentet én is korlátoztam, mert megeszi a sávszélességet, nálam 10Mbit a max letöltés. -
wicktor93
csendes tag
válasz
TheMiller #1782 üzenetére
LXC a Helper Script alapbeállításaival (úgy látom unprivileged) és pct paranccsal csatoltam a teljesen üres ext4 HDD-t. Ilyenkor ugyanúgy nagy sebességgel kezd és végül lemegy kb 5MB/s-re, de nem látok semmi kiugrót a grafikonokon. Próbáltam úgyis, hogy csak ide volt csatolva, de a cél a lenne, hogy ugyanezt a mappát látja a jellyfin/plex lxc is.
Az OMV VM-ben próbáltam sata/scsi/virtio2 csatolással is, de ott a memóriát tömi meg, utána lassul be.
Ami furcsa, hogy az előző konfigban OMV alatt ez a hdd simán ment hosszabb ideig 80-nal, Proxmox alatt szenvedek most. -
ViZion
félisten
válasz
TheMiller #1768 üzenetére
Az OMV addig OK, amig az extras-t nem rakod fel...
Az a baj, h az OMV, csakúgy, mint a PVE lecseréli a fél Debiant. Lehet azokat a közös fájlokat is törölte. Ha van terminál, akkor azért megpróbálnám az újratelepítését: [link]
Elvileg a konfig fájlokat nem szedhette le az OMV, se mást, amihez nem volt köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest