Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló Mindenki!
Láthatóan mindenhol frankó a rendszer, tehát rengeteg időtök van...
A fentebb vázolt openwrt metódussal cserélgettem az összeállításokat (teljesen indokolatlanul, de megnyugtat, ha 2 MB-al kisebb a rendszer, meg ilyen vagyok).
Pár napja az online image builder-el készült img-k bootolnak, de a / read only módon csatolja. Openwrt topikba írtam, de az olyan halott, hogy ehh...
Ha valakinek van egy mentése és 20 perce, akkor tehetne egy próbát, hogy akkor most mi is van.
Defaultot is buildeltem, semmi piszkálás, csak be a VM-be és RO. bootol meg minden, csak ugye nem lehet írni, manuálisan sem tudtam a network-öt bepötyögni neki.

Nem, nem változott semmi, ilyen buildet csináltam már vagy 5-6-ot, amik működtek (resize script az nem működött, azt terminálból kellett futtatni). Igen, combined efi ext4, boot beállítva, elindul, működik, konzol is van.
dmesg | grep -i "error\|read-only\|ext4"
/dev/root on / type ext4 (ro,relatime)Köszi előre is, ha valaki tudja tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tasiadam