- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
_stick_ #6784 üzenetére
Kapcsold ki a rendszer visszaállítást (vezérlőpult-rendszer-rendszer visszaállítás fül), majd indítsd a gépet el csökkentett módba. És persze előtte töltsél re valami trójai víruseltávolítót.Például ezt itt. Mondjuk itt le van írva, hogy előtte kell egy patch és csak utána lesz sikeres. Ha az sp3-at feltetted, akkor valószínűleg már nem kell a patch.
Egyébként meg kell nézni a futó alkalmazások közt mi az aminek nem kellene futnia. És azokat szépen egyesével kilőni. Én így szoktam keresni a vírust, persze ismerni kell mi az az alkalmazás, ami nem kártékony kód.A bétára jelentkeztem én is majd meglátjuk mit írnak vissza. Mondjuk elfelejtettem beírni, hogy irtózatos nagy bugkereső vagyok
, meg nem is akartam fényezni magam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest