- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10892 üzenetére
Ha így volt akkor én kérek elnézést (én úgy emlékszem, hogy amikor paja belinkelte akkor is 2-3 hetet írtak). De reakciódból ítélve úgy olvasod a Magyart, mint én az Angolt, kiemelsz pár szót és abból akarod megérteni a mondatot (sikertelenül).
Attól mert többet kockulsz a játékkal még nem lesz igazad. (bár stock kawaval elkenném a szádat touge-n...)
ABnormal: Vhogy nem tudott meggyőzni.
Mellesleg kihasználtam ezt a 30%-os kedvezményt a buggy-ra. Hát én vagy nagyon régen játszottam a PT-vel vagy már sokat játszottam szimulátorokkal... A grafika pedig továbbra is ocsmány. Na de befejezem, mert lassan én is megérdemlek egy warn-t.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10886 üzenetére
Most nem azért, de hogy a faszba lehet ilyen trehány módon írni?! Ha rejtvényt akarok fejteni akkor veszek egy Fülest az újságosnál, ide nem ezért járok...
Továbbá, hol vagyon az leírva, hogy huszadikára jön ez a patch? 12.-én írták be és minimum két hetet írnak a megjelenésre. Akárhogy számolom sehogy se jön ki 20.-ra.Jópáran el vannak itt kanászodva. Pár hónapja vmi ilyesmit jósoltam ha nem tévedek. Támadnak a 10 évesek...
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #10569 üzenetére
Tegnap akcio volt a buggyra, ráadásul qrvanagy! Valószínű sok volt az újonc buggys. Én a következő futamban indultam. A tiedben több esélyem lett volna az tuti... keybrd elhúzott mint a picsa, kwizibo val meg harcoltunk a 2. helyért, alulmaradtam
De tényleg tré a sok wangan. Fánkkal jobban lehet keresni, bár ez is unalmas. Az explorer tényleg javult, és za nem is unalmas
Fánkolás után Xplorerezni fogok, ez legalább megy barátnőnek is
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #10534 üzenetére
ez 1 óra alatt 130 körül van 415%al, Fánkolás már jobban megy mint eddig
mostmár olyan 20k per óra fánkolás
ami 215%al lesz 130k
ez 415%al 220k körül fizetne 1 óra dagadásért
Wangan Sux
Nekem is be kellene izzítani a lányokat... csak nem tudom melyik ajándékba vannakmeg aztán azt se tudnám hogy miféle...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest