Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
..csak egy érdekesség.. ma kb. 30-30 versenyt nyomtam a subtopon, és a phoebuson.. érdekes.. phoebuson rendre 1-1.5 mp-ekkel jobbakat megyek.. DE MÉ'?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #17733 üzenetére
öööö.. az Alexa pl. még a 2000-es években egy vírus volt...
Mag az Alexa toolbar ugyan olyan spammelős, malware-es, férges vírusos szar, mint az elődei.. Nekem a The Cleaner, TrojanRemover, a PrevX SCI, és a PestPatrol is azt monta, NE tegyem.. ennyi profi cucc csak nem "félreértés"... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #17715 üzenetére
Hát a pénzéhes qrvanyjukat.. és még finom voltam..
Ezért lettek a popperek drágábbak.. Még ha van csajod, és poppered, és esetleg hétvégi rush(mert ugye néha elmarad) akkor is egy "jó" családi explorer max 330-375 ezer/kör.. De még így is durva..
Nagyon remélem, hogy azért emelik a versenyenként/explorerenként kapható RP/XP mennyiségét.. Ha nem.. hháátt.. bajok leszenek... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #17714 üzenetére
aaazzz odabasz!
asszem 1,7 millió 41-től..akkor "laza" 10-11 milla bbaazzz... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17636 üzenetére
IIGGEEENNNNN
Rég röhögtem ennyit!!! "Leestem az asztalról, mint PT-ben SSP33DY a kormányával együtt a bal kanyarban"
Lacikám! Nem csalódtam benned!! Isten voltál!
Nagy gratu Nekünk!! Mármint mindkét csapatnak!!
Végre élvezetes volt a PT, és ha csak pár körre is, de izgalmas lett!! volt "TÉT"(lehagyni Ofi-t)
Legközelebb Erdol fatert is belökjük a sűrűjébe...Na akkor lesz nemulass!!
Ofival versenyezhetünk ketten nyugodtan, amíg elöl tolakodnak
Szal qrvajó fun volt! Mégmégmégmégmég
(A kormányom kuka)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #17610 üzenetére
kisA édes kicsi fiam..
Hát a "gyir uj bolt" az milyen hely?! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17593 üzenetére
nembaj, 130 kiló felborítja..lol
Csabesz..ööö.. nemtom
De mind1 -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17591 üzenetére
Írta egy srác, hogy bocsánat, ki kellett lépnie, mert egy barátja hívta, hogy bajba került, és el kellett mennie..
erre ez az egyorrú baromarcú marharépa válaszolt neki, hogy, mondj nemet, mert csak egyetlen barátod lehet, a PT.. Igazi fasz.. mit képzel ez magáról?
Normálisan elnézést kérnek tőle,érthető indokkal.. erre ez a válasz..
Mi lett volna, ha CTD- kap, vagy kibaxxa a PT loginra?
Akkor biztos egy noob lúzer kis köcsög lett volna, akinek szar a pc-je, lassú a nete, és kőlönben is minek játsszik?!
KÖCSÖG! Szét csapnám,mint a rohadt tököt! Tuti egy 20 kilós kis kockafejű anya kedvence.. és tuti buzi..
Na.. jól megmondtam.. -
SSP33DY
aktív tag
Más..
Köcsög Aeria.. lol, ez NEM véletlen..
Happy Friday everyone! Nothing like some off time relaxing at home and jumping behind the wheel of your favorite online racing game!! Hope everyone has a fantastic weekend and gets some much needed rest! Enjoy the 15% Rush Hour bonus!*EDIT* Sorry all due to a technical difficulty the Weekend rush hour will need to be postponed. We hope we can still have it up this weekend sometime but we cannot promise it right now. We can and will however promise you that we will double the Rush Hour when we are able to put it on again. I'm sorry all we will make it up to you guys.*
Aztán a következő meglepetésük:
You heard correctly all we will be increasing the price for double RP and XP bonus items come the 1st of March around 6PM PST in which the price will go up to 1199 AP! So now would be the best time to grab any of these before the price is increased
Azanyjukqurvanyját.. azt.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #17549 üzenetére
kisA! Jó ez a videó! Csak esetleg ha szóltál volna KONKRÉTAN, nem csak a na mennyünk', mer videót csinálok, és a ready gomb nyomkodása lett volna.. Legközelebb SZÓLJ! És ne rakd tele magad BP.-el, úgy nem lehet driftelni pl... Esetleg egy-két koccanás, esés-kelés.. előzések oda-vissza... De majd legközelebb
És szivesen!
Néha tudsz szépen is kérni..De erre szerinted a többiek mit fognak reagálni??
"GYORSAN NÉZZÉTEK MÁR MEG LEGYEN MEG ANNYI AMENNYIEN MEG KELL LEGYEN MEG AZ 500AP oszt cső
és lesz GUILD OS szarságom!! Ki jön majd?" ...én megnéztem 6szor a kedvedért.. DE a tube nekem 0-át mutat.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #17537 üzenetére
Azért kis A testvérem, mert gonoszak vagyunk... és kiemeljük az A betűt.. szal' nem a beceneveden szólítunk KisA, vagy Kisa, hanem egyszerűen csak kis A-nak.. A betűnek.. Reméltem az elejétől veszed a lapot.. Ha bánt szólj.. kitalálunk valami más nyelvtani rejtvényt
Írd meg nyugodtan, hogy nem ez a beceneved, hagyjunk békén, és akkor így lesz!
Ha meg fel sem veszed, vagy nem érdekel, akkor meg mind1 nem? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #17535 üzenetére
sorry.. nem.. vagy majd valami kamu accal..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #17525 üzenetére
Na akkor még1szer..
HA az AERIA oldalán a STORE-ban kiválasztottad, hogy ONE BIP-el fizetsz, utána megnyílik az ONE BIP oldala..
ITT Lépj be!! MERT MÁR REGISZTRÁLTÁL ugye?!?!
A belépéshez a telefonszámod a felhasználónév, és az SMS-ben kapott kód a jelszavad!!
Utána Ezt a képet látod.. ITT rákattintasz a BALANCE-ra, és megynílik ez a kis ablak! DE elvileg belépéskor meg kellett hogy nyíljon!!
HA megvan, kiválasztod az összeget, eztán ugyan itt. ugyanígy meg fog nyílni egy sárga színű ablak! OTT azt írják, hogy küldd el az ONE szót a megadott 0690...-es számra! Ezután jóváíródik a balance feliratnál az az összeg, amennyit elküldtél!
NA MOST kattints a BUY-feliratra!!!ÉS MI A QRVA7szetség az a reklám középen a képemben?!?!
-
SSP33DY
aktív tag
KÖZÉRDEKŰ
Az ONE BIP...1., regisztrálsz az one bip-en...
SMS-ben kapsz jelszót!!!
2., FEL kell töltened az onebip egyenlegedet, addig nem tudsz venni AP-t!
3., felugrik egy kis ablak, ott ki tudod választani, hogy mennyit teszel be a saját kasszádba.
4, felugrik egy kis sárga ablak
abban van egy a 0690..es tel.szám, oda kell elküldened az "ONE" szót (idézőjel nélkül...)
5, ha megvan a feltöltés, látod, hogy mennyi van az egyenlegeden...
6., Aeria-Store-Onebip-one bip oldal megnyílik, és BELÉPSZ, mint regisztrált felhasználó!
7. Látod az előzőleg feltöltött egyenlegd..
8., és ha annyi, amennyiért venni akarsz AP-t, akkor veszel, ha nem, töltesz még hozzá!Egyenlőre megéri, mert 30% a plussz..
És nem fáj annyira, mint az 50 dolcsi egyszerre, és havonta is ráérsz veszegetni... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17511 üzenetére
itt-ott.. erre-arra.. england nem vót'
california-circuit-togue.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17510 üzenetére
miért nem vagyok VLC player...
-
SSP33DY
aktív tag
Hát eljött a nagy nap.. Nyomtam párat kisA-val!
kisA!! Egész jól vezetsz, ha nem hibáznál annyit, simán megvertél volna!
Na majd visszavághatsz legközelebb, és szép legyen az a videó!
És az, hogy együtt nyomtuk, még nem jogosít fel semmire.. pár verseny, semmi kunyi, és még mindíg nem vagy 30... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17505 üzenetére
Azért még ajánlanám a memtest nevű progit, és mindenkinek ajánlom, hogya windóz lapozó file-ját pagefile méretét 4-5szörözze meg, hogy az a szerencsétlen windóz ne használja azt, amihez nem ért.. a fizikai memóriát
nekem pl. 2X 16 giga.. (ez a virtuális memória, ami el szokott fogyni.. és ezt a 2X16 gigát a merevlemezeidről fogja használni a windóz)
ÉS nagyon melegen ajánlom, hogy az ACE Megacodec packot mindenki törölje. ami kell max:AC3 filter, FFDSHOW, egy VLC plaxer, és max egy xvid..ennyi..
akinek meg kell "ingyenes" videószerkesztő, keressen meg priviben... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17484 üzenetére
Szíja Méri!
1, memóriák kivesz, leporol a gép belseje.. ventillátorok megtisztít, memória visszatesz.
2., DEFRAG
3., kötethiba ellenőrzés (c meghajtó, jobb egér tulajdonságok, eszközök, legfelső.) újraindít, Ez nem egy 2 perces mutatvány! partíció mérettől és a wincsi nagyságától függ!
4.,Winfosupdate.com..! Főleg a .Net framework update-ek
5. DirectX!
6. Ugye nincs túlhúzva a proci?!
7., DIVEREK? Mind friss "mai"? Nem akadnak a windózzal ugye?8., ha semmi "jószándékú" javítás nem segít.. Format C:... jöbb 5letem nincs így korán reggel..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17468 üzenetére
megszoktam, hogy "élő linket nem teszünk be" tilalom van majdnem mindenhol;) de a kedvedért mingyá' megoldom
ITTEN VAN-E
Emmeg a másik, az előző folytatása -
SSP33DY
aktív tag
Nálam ez a videjó rulez.. kár ,hogy néha laggolnak egy kicsit..
http://www.youtube.com/watch?v=nCCvCGNlMZI&feature=related -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17399 üzenetére
patch?? nekem semmi nem jön/jött ma még..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17380 üzenetére
LOL szép nagy dzsámp
a lvl 56 meg...lol..
Hát ha van rá ennyi zsetonja, mert gyanítom csáje, meg popper is kell ide
BÁR az a NYÓCEZER verseny... Ezt az accot nem csak ő gyűriHa igen.. hát..odab@x
-
SSP33DY
aktív tag
Szavesztek!
Tiszta jó lett a PT.. repkedő autók, 2 kört verve mindenkire -os rating..és a chat.. naháátt.. 10 pontos.. egyszerre 10 emberrel lehet beszélni, anélkül, hogy tudna válaszolni.. mert kb percenként megy el 1-1 üzenet.. GRATULÁLUNK EMESE...És én is "fantasztikus" tag lettem..
-
SSP33DY
aktív tag
Hát vazze.. pedig még 1 óra rush van...
..ez a mi szerencsénk..lol
Nekem az aeria szaros oldal megy.. de a PT nem
Ma végre gammázhatnék.. erre nem megy ez a xar.. -
SSP33DY
aktív tag
JÖNNÉK PAJA!! DE a loginnál tovább nem jutok!
2szer láttam a garázsom, és kész, kirak
"connecting to the login szarver-rel" -
SSP33DY
aktív tag
megint egy 3.1 megás okosság.. biztos kiszakadt az előző varrás
-
SSP33DY
aktív tag
jók a vide-jók
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17316 üzenetére
Tehát legközelebb, ha valakinek sok csillagot írok, írjon vissza nyugodtan
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17291 üzenetére
Az vvaazz
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17224 üzenetére
no comment
pm ment Crea
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17221 üzenetére
PM tesó!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17218 üzenetére
Hát vazzeg megnéztem....
59PM..!!
Ebből 58 a vedd meg nekem.....
B@zd+ kisA! ELÉG!-csá most olvasom,hogy megvan a klán? akkor ne vedd meg nekem a guild os szart!! be tudsz venni most?
-jelentkeztem a klánba elfogadod akkor?
-hallod akkor nem megyek a klánba de akkor vedd már meg nekem még ma a Guild os szart ha lesz AP majd valamivel vissza fizetem!!!
-kérlek holnapra ved már emg nekem hogy ha haza jövök akkor röhtön meg tudjam csinálni a klánt oke?
majd halesz AP-m akkor vissza fozetem ok?
előre is köszi!!-Szia megvetted nekem?
-Szia na megvetted nekem a Guild os papírt?
-Szia légyszir irj vissza
-megveszed akkor?
-Na megvetted nekem akkor a Guild os papírt?
Előre is köszi!!-Szia SSP33DY kérlek válaszolj...>NEM FOGOK!
És nem lapoztam vissza!!
ELÉG VOLT! -
SSP33DY
aktív tag
Jóreggelt! Paja megelőzött!
És így van megéri!
20 dolcsi:
-10 RP Popper és egy "koponyás" kulcs50 dolcsi:
-7 napos RP-icsa
-10 RP popper
és egy "koponyás" kulcs100 dolcsi.. odabasz.. (~26.000.-Ft)
-16 napos RP-icsa
-30 combo seeker.. ez viszont vicc...
-30 TA Fuel additive
-30 nitro level 4.. ez jó
-Egy TA PRO járgány..lol
-7 napos Rp-icsa
-10 RP popper
-1 és egy "koponyás" kulcs
(és igen, 2 csaj van..)Az 50 dolcsis éri meg a legjobban!.. Hétvégén a popper és a csaj 400% pluszt hoz a konyhára
így jól néz ki, de majd 13.000Ft..
Tavaj ez csak 8-9000.Ft volt -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17145 üzenetére
Lesz ebből mingyá' HQ2!!
Lacám, és Erdol, néha csekk CREW csati.. szoktam ám oda is offolni
Előbb magatokat tuningoljátok fel.. én is vettem mindenből 100-ataztán dobtam be a millát
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17150 üzenetére
..mostanában én is elég sokat explorereztem..
És azé' Csabeszom, mer' sok kicsi sok-kra megy!!!
Nekem már 5-en is simán 21-22ezer!!!A nagy kombóból max 3-at csinálok, és inkább több "simát' az 5-ösökből, és a 4-es alakokból!!!És nem hibázokCsontra kiszámolom!! 8 emberrel meg tudnám csinálni a 30K-t!!
-
SSP33DY
aktív tag
na má' csak 1.7 milla a 43-ig...
Garázsunk immár HQ 1/2.. még olyan 500K és 3.. lol -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17117 üzenetére
>>-OBB->
A MI LACÁNK
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17102 üzenetére
És természetesen mindenkinek a körmére nézünk, és egyéni elbeszélgetést tartunk egy sör mellett
PAJA bbáázzz
Ne úgy számold!! Az összes accod kora, azt' akkó' má' ott is vagy
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17104 üzenetére
..én békés ember vagyok.. még az asszonyt sem bántom..
De ha kisA még ír valamit priviben, azt közzé teszem, és megérted! Egyenlőre letiltottam az üzeneteit..
De amit játékon belül művel, az sem eccccerű..SZAL kis-A...
Bár nem voltál, és nem is leszel katona, és nem érted, hogy mit jelent a "rakjalak a kopaszok közé"..
Ha kérsz, akkor használd a:légyszíves, vagy kérlek, vagy a jól bevált nem-e lehetne-e.. szavakat..
a vegyé'má' nekem olyan szart, az nem kérés!Így csak az egyke elkényeztetett bunkók kunyerálnak!!
Helyesírás, Jómodor, meg pár év, és még a végén barátok leszünk! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17087 üzenetére
GYERE
Elkészült az Old Boys Blue >>-OBB-> Ihajj-csuhajj... az Isten RP-je nem elég rá!!
De azé' király
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17081 üzenetére
De mi köcsögség már.. neked csak 35% a plusz? és a többi? az megy a klánközösbe??
-
SSP33DY
aktív tag
na jóéccakát..
FRC
kösziköszikösziköszi -
SSP33DY
aktív tag
Kate tape at war you one a fun
-
SSP33DY
aktív tag
Perverzzeek
ezer fánk báázz
és 3400
Paja...kiesett a szemed, és az ágyban is forogtál fogadjunk
Ebéd közben jártál 98K körül...
-
SSP33DY
aktív tag
Nem, miért is?
Mint írtam "addig.." Megmutattad, hihető pillanatnyi képet csináltál fraps-el.. DE nem válaszoltál teljesen... de maradjon ígyÉs nem megint és is volt igazad.. ez nem igazság kérdése hhmm? ez tény.. Másban miben is kamuztál??, ha már lebuktatod magad
Nade hagyjuk.. Ne légy komolytalan! Hiszen felnőtt vagy már.. vagy mit is montál magadról?! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #16938 üzenetére
Nekem is fexik az F5.. megint..
Nekem is egy régi rossz videókarim van.. vagy kettő.. a login képernyüőn pl. 860 az FPS-emJáték közben 80 alá még nem ment.. és 240 volt a max..
Kis A.. hát csinálj egy rohadt klánt magadnak! Csak hagyj már minket békén! DE a csíkot olvasod remélem BÉTA állapotban van ez a klános cucc!!Inkább vegyél egy EVO-t! Tuningold fel, meg vegyél RPicsát! Azzal többre fogsz menni, mint bármi mással!
A Pecccs meg jöhetne már.. mert ma még csak vesztettem.. RP-t, rating-et, és backpackot... és 10 szer fagyott csak le, vagy szakadt meg.. lol Ami újdonságot találtam, fel lehet borítani a cigány lovát! (more-ló) Bár nehéz, de 3szor is sikerült..
A Pannyval és a Vettivel egyenlőre szinte ugyan olyan időket megyek, mint a murénával.. hát ha valami csúszik.. az a muréna.. Semmit nem ér a gyorsulás és a végseb... ha jön a kanyar.. szinte nullára fék, különben szép lassan csúszik mindenfelé..Nekem még mindíg irányíthatatlan! Megyek is TA-zni
Ott nincs ilyen gond
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #16903 üzenetére
nyehehe
unDok-ar
Az aeria pont lexarja minden 5letünket..
És TA-ba automatával..LLLOOLL Ott nem pont az a lényeg, hogy te szabályozd?!?! Pl. a rookie-nál, hogy tutira nyerj, néha kell a 6. is.. ugye??És sim-vs-ben is tankolás előtt szoktunk nagyot fékezni.. de lehet, hogy 90 fokos kanyarok előtt, amikor 1 centi is számít..
-
SSP33DY
aktív tag
Dokar tesó!
1., csak a véleményemnek adtam hangot, nem a lelkedbe tapostam.
2.,A GRID-ről én is leírtam a véleményem, szerintem is ISTEN, de nem a PT
3. "Egyik" körpályán sem látom a neved az első 5-ben.. 10-ben...
4. Gyerek korom óta motorozok. Remélem egyszer az autóddal nyomsz egy kövér gázt mellettemKAMUZOL itt is!
5. Ha 1280x1024-ben minden opciót maxra állítva 80-90 FPS.. Aha hihető, Videókártyád, monitorod? addig KAMU
Jó kézifékezéseket a TA-ban, mert ott van...
ÉS mondtam már?
SENKI NEM KÍVÁNCSI AZ ARCOD MÉRETÉRE.. Itt barátok, és versenytársak vannak.. meg TE.. Vezetni nem tudok, meg tulajdonképpen zavar a kormányom, meg a pedálok.. de a körpálya.. az isteenn.. hahahahaha -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16863 üzenetére
Választ-öltem
Próba-cseresznye!
KisA! Ha még élünk, és lesz PT, 15 év múlva várunk szeretettel!
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
Lassan jobbak a hoozá és beszólásaid, mint KisA-nak..
Dokar Te looser NOOB! Csak a körpályát ismered, meg a majdnem 10 körönkénti tankolási időt! [B]Ennyit tudsz, meg a nevedet!
A TA a gyerekeknek, és az igazi balekoknak lett kitalálva!A SIM VS meg a nagyoknak, meg azoknak, akik tudnak jobbra is kormányozni!
Fejezd már be ezt az "én vagyok a Magyar verhetetlen TA király"-ságot![/B]És NE fikázd a sim vs-t, mert ugyan úgy visszakapod! Mint pl. most.. és ezt nem csak tőlem kapod
Ja amúgy béke, és szeretlek Téged is! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #16823 üzenetére
screenshoot, forum, bugreport..
hátha jóváírják.. hátha nem.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16769 üzenetére
Lacám, Crea, indítanék családit, de egyenlőre nem megy a cucc nekem sem, és minden indításnél tölt még le 30kb/s-el..brühühühühhhüüüüü
JAH és KLÁN csinálás 500 AP! Nem ám csak úgy dobálózunk..lol
És Guild a neve, mint az eszetlen wowosok..jaj -
SSP33DY
aktív tag
Nah.. ha lesz klán, vagy választok egyet, abba beszállok min. 800 AP-val, és 500.000 RP-vel!
HA én csinálok, annak a neve kb. ez lesz
Old Boys Blue Racing for Fun Clan..>>-OBB->
STIPISTOPPPP mint a' oviba' -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16765 üzenetére
mer' level 41
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16758 üzenetére
Te Perverz
[B]Örülök a peccsnek.. de még hagy forrja ki magát Eleanor
És Laci papi! Hát meg ne sérts, hogy nem szólsz, ha kell egy kis "családi" hangulat..
Nekem is "szépen" jön le, átlag 140k-val..lolHáde' öreg játék, nem gyorsvonat.. vagy mi
Kíváncsi vagyok.. nagyon..nagyon.. mégjobban
Lesz még egy év jó játék? Úgy lvl 80-ig..lol
ÉS Csabeszka.. klán? Milyen kik? stb.. PM plíz![/B]
-
SSP33DY
aktív tag
Köszönöm Lacám!
Drágáim, többiek, aki nem nyomja a PT-t legalább 1 éve, és ez a minimum, az NE marjon bele az "öregekbe"... Bár az idézőjel lehet, hogy nem is kell, mert Lacámnak, nekem, és még pár embernek is lehet, hogy csókolommal kéne köszönni néhányótoknak...
A gyerekek még élvezik ezt a játékot, mi meg elszöszmötölünk vele.. Régen igen, futottunk néhány pályacsúcsot... és? Ez a gamma nem csak erről szólÉs ki tudja, jövő ilyenkor is itt lesznek-e a verhetetlen nagyszájúak.. vagy megúnják? Mert szarabb lesz a játék, és tulajdonképpen nem is a barátok miatt játszott, csak a rekordjai miat... KAPISE...??
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16648 üzenetére
(kezdőőőő)
-
SSP33DY
aktív tag
'reggelt.. kicsi 4 napot dolgozgattam.. most pihi
Mikó' jön már Eleonor.. class 8-as űrhajókkal, meg áremelésekkel.. már várom.. komolyan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest