- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
tomkatomi #15674 üzenetére
Kipróbáltam help nélkül.Az autó irányíthatatlan nemhogy jobb időt de még megközelíteni sem tudtam a régit.Nulla help-pel még 400-as elfordulási szög is kevés volt a kormányon.700-nál volt elfogadható.Nem ilyeneken múlik a gyorsaság.A "nagyokkal" kb ugyanazzal a gyorsulás balansszal az első kanyarig együtt vagyok utána az egyenesben elhúznak úgy hogy én vettem jobban a kanyart,és nem azért mert végsebességre jobbak.Van aki gyorsabb a többinél és ennyi,és ez nem speedbug.
-
csaba0223
senior tag
-
erdol
senior tag
válasz
tomkatomi #14151 üzenetére
Hát én kormánnyal megyek és pár napja morellóval ahol ugye nincs upgrade csak balance egy kanyarban beelőztem egy tagot a kigyorsítással elhúztam majd az egyenesben úgy ott hagyott mintha állnék.Úgy tűnt hogy ő full sebességre volt beállítva én meg inkább gyorsulásra pedig nem én full végsebességes balanszszal mentem.Utána megnéztem csaja sem volt.Magyarázat????
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #11976 üzenetére
Most gondoltam bele, hasonló rendszer lenne mint Frank eventjein. Mivel úgy fest, h a létszám 21 alatt van ezért 3 verseny egy körben elég.
Első körben: Első kettő jut tovább a versenyekből, plusz még a két leggyorsabb(teljes futam idő) mögöttük. Ghost ON
Második kör: Ghost on v off?. 2 darab 4 fős verseny. Az elsők jutnak tovább plusz mögöttük a leggyorabb második.
Harmadik kör: Ghost OFF. Aki nyer az nyerA körökre meg kéne dumálni a pályákat. 1ik körben egy pálya, másik körben másik pálya, akár más fajta. Szerintem serpentint nem kéne a végére szellem mód mentesre hagyni, csak akkor van reális esély előzésre ha a másik hibázik.
Az első körbe úgy jutsz be hogy belépsz a szobába, sorsolára nincs szükség, mivel ghost lesz és igazából az idő számít, így szinte mindegy melyikben vagy, lényegtelen kik ellen mész, ha jó vagy továbbjutsz...
Subtörpön nyomjuk le a futamokat also sim vs lobbyban. Ha 7nél kevesebb kört tudnánk csak futni, valami nevetségesen keveset akkor sárga lesz a szoba
Kezdési időpontnak 20:00 javaslok
A jutalmat majd Csaba kitalálja hogy osztja szét. Csak a nyertes kap cumót, vagy lesznek külön díjak is, több embert jutalmaz meg stb...
elfelejtettem mit akartam még
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #11193 üzenetére
Mostmár látszik.
Jobboldalról előhozod az USER LIST nevű lapot, és ráklikkelsz arre akire kíváncis vagy. Érdemes jobb-klikket nyomni, mert akkor a táskájába is belelátsz. A csajok az autó mellett állnak. A nagyon rövid hajú az acc, a tépett, hosszabb hajú az XP és a rendes hosszú hajú az RP duplázó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest