- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
A betarol hir, akit erdekel, hogy a kovetkezo hetekben lehet szamitani a megnyitasra. Lesz benne ujdonsag, erdemes lesz felnezni. Ismet egy nagy fejlesztes fog lezarulni, ezert szivesen fogadjuk majd a hibajelenteseket, es itt a velemenyeket. Egyenlore pontos idot nem tudok -a fiuk gozerovel dolgoznak rajta-, de jelezni fogjuk az indulast a forumon. Koszi a figyelmet, jo hetveget mindenkinek!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26197 üzenetére
Ezt arra irtam ha eldol a szavazason hogy a Level-R-ben szeretnetek folytatni.
-
quadroracer
tag
válasz
Blade.T #26190 üzenetére
Kedves BladeT! Nem egeszen. Ezt irtam anno:"azt az igeretet kaptam, hogy az Invictus tesz egy kerest az AGE fele, hogy tegyek ki kozlemenybe a magyar jatekosok athelyezeset. (Jatek es/vagy forum)."
Tehat csak azt tudjuk igerni, hogy ha a jatekosok atkerulnek az europai szerverre, akkor megkerjuk az aeriat, hogy ezt jelezze a jatekosok fel a fent emlitett formaban.Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Olvasgattam kicsit a kommenteket es lattam, hogy eleg nagy port kavar ez a szavazosdi. Beleszolni nem nagyon szeretnek, mivel en nem tartozom az ugymond jatekos kozossegbe, hisz nem toltok annyi idot a live szervereken mint ti, es nem is lathatom a dolgokat ti szemszogetekbol.
De! Igyekszem hozzatok kozeli allasponton maradni, ezert jatszok en is a szervereken amikor tudok, illetve olvasom rendszeresen a forumot.Azt szeretnem ha ugy alakul hogy esetleg a Level-R nyeri el a tobbseg tetszeset a szavazason, akkor a tajekoztatas olyan formaban megtortenik, hogy ki lesz rakva egyreszt az Invictus weboldalara, masreszt a jatek (PT) a loginon kiirja, hogy mas regiohoz tartozik az IP-d, harmadreszt, azt az igeretet kaptam, hogy az Invictus tesz egy kerest az AGE fele, hogy tegyek ki kozlemenybe a magyar jatekosok athelyezeset. (Jatek es/vagy forum). Az hogy az aeria teljesiti-e a kerest az egy mas kerdes.
A magam neveben mondhatom csak, hogy az aeria felol en semmit nem tudok mar jo ideje. Se arrol hogy lesz peccs, vagy bezar a bazar, semmi. Ezert nem is irtam korabban.
Annyit tudok biztosan, hogy a gamigo szerverre el tudjuk intezni, hogy atkeruljetek. Az atkerules azt jelenti, hogy tudtok oda trukk nelkul regisztralni, es uj userrel (illetve a mar a korabban regisztralt Level-R-es accal) belepni es jatszani.
A cuccok/adatok atvitele a PT-bol a Level-R-be nem megoldhato reszunkrol, mert ez a kiadok terulete!
Ha esetleg atkerultok a Level-R-be, akkor megprobalunk segiteni abban, hogy a mar jol bevalt es altalatok is tisztelt/kedvelt Paja legyen a GS-etek tovabbra is, persze ha vallalja. Ez sem rajtunk mulik.
Hirtelen most ennyi jutott az eszembe, remelem segitettem az infokkal. Annyit szerettem volna elerni, hogy ne essetek egymasnak, hisz ez csak egy jatek, es az a legfontosabb, hogy ez a kozosseg tovabbra is megmaradjon es egyutt jatsszon!Tovabbi jo jatekot kivanok, es bizom benne hogy a tobbseg szamara megfelelo dontes fog szuletni!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
SylarHUN #25758 üzenetére
Szia [pH]Lacika[HUN]!
A hibat amit jelentettel Betan, termeszetesen jelentettem. (mint irtam is az issueban) A valasz egyszeru, a kovetkezo verzioban lesz kijavitva, amit meg a nemetek nem kaptak meg.
Jelentesedet ismetelten koszonom, es szivesen fogadom a tovabbiakban is! -
quadroracer
tag
válasz
Gaz 78 #25689 üzenetére
Szia Gaz78!
Azt hiszem regen volt egy ilyen lehetoseg, most szerintem nem lenne lehetseges, mivel ket kulon kiadorol van szo. Szerintem teljesen uj usert kellene kezdenetek ha atkerulnetek. De megjegyzem ezt is a kiado donti el, szoval rajtuk mulna, hogy adnak-e a PT-bol atkoltozo jatekosoknak valamit.
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a forumot, es lattam hogy nehanyan felneztetek a Level-R-be. Mivel nem sok infotok van rola, gondoltam szolok, hogy az IP BAN kikapcsolasa jelenleg egy teszt miatt van, es csak a nemetek tudjak meddig lesz igy. Valoszinuleg nem sokaig. Gondoltam szolok, hogy nehogy valaki elverjen rengeteg penzt aztan ne tudjon belepni. Kozben az Invictus producerevel beszelgetve, ismet arra jutottunk, hogy ha igenylitek (tobbseg) akkor lesz ra lehetoseg hogy a Level-R megnyiljon elottetek allandora, viszont akkor a PT zarva lesz. Sajna a PT felol semmilyen infom sincs, igy nem tudok nektek segiteni a dontesben.
Udv, Laca
Mindenkinek nagyon kellemes Husveti Unnepet kivanok! Sok locsolot!
-
quadroracer
tag
Esetleg ha valaki lemaradt volna a velemeny nyilvanitasrol, meg a mai napon megteheti. Annyit igerhetek, es igertem is korabban, hogy minden levelet elolvasok, osszesitem a kozos dolgokat es tovabbitom a donteshozok fele. Esetleg igyekszem en is sajat tapasztalatommal alatamasztani.
Szoval ha valakinek van meg otlete, dolga ami nem tetszik a jatekban az irja meg batran nekem, a fentebb emlitett cimen.Jo jatekot kivanok mindenkinek!
-
quadroracer
tag
Eddig 3 eszrevetelt kaptam. Ha van meg valaki aki nem kuldte el az tegye meg delig, esetleg ha van kezdo vagy ahhoz kozeli jatekos, aki eddig csak itt jelezte a problemait, nehezsegeit a jatekkal kapcsolatban (jatszhatosag), az most megteheti hivatalos formaban is itt: support kukac invictus pont hu.
A velemenyek hozzam kerulnek, majd egybegyuras utan atirva a dizajn reszlegnek. Koszonom a segitseget elore is!Udv, Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Holnap delig varom meg az eszreveteleket a jatekrol illetve ami zavar benneteket benne. Aki mar kuldott es aki kuldeni fog, annak nagyon szepen koszonom a ra forditott idot. Mindenkinek kellemes hetveget -ami maradt belole-, jo pokerlazt
!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #25520 üzenetére
nem fogok
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #25518 üzenetére
Olvastam igen, azt hiszem kommenteztem is a reportot. (e-mailt esetleg kaptal rola). Ebben az uj velemenyirasos dologban is meg lehet emliteni azokat a dolgokat, de itt mehet minden verziorol az eszrevetel (nem csak Beta vagy Live).
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Velemeny nyilvanitas a jatekrol, zavaro bugok:
Sziasztok!
Arra gondoltam mikozben olvasgattam a forumot, hogy eleg sok info, bug, zavaro tenyezo maradt aminek nem tudtatok hangot adni a beta ideje alatt, es ugy erzitek attol hogy egymaskozt beszeltek rola, vagy irtok rola ide a ph-ra nem valtozik semmi. Nos ezekre az emberekre, illetve az osszes magyar jatekosra gondolva kertem, es kaptam engedelyt egy kis velemeny nyilvanitasra.
Szoval, aki ugy erzi hogy egy szonal tobbettud es akar irni a jatekrol az megteheti most. Arrol van szo, hogy szeretnem ha elkuldenetek azokat a dolgokat ami zavar a jatekban, legyen szo betarol vagy PT-rol esetleg ha valaki Level-R ezni tud akkor arrol is, csak kerlek ezt irjatok bele, hogy melyik verziorol van szo (termeszetesen lehet egyszerre tobb is). A cime a levelnek legyen ez: zavaro bugok a jatekban mert hogy levelben kell elkuldeni a velemenyt, erre a cimre: support kukac invictus pont hu.
A leveleket en fogom atolvasgatni es osszegezve atadni majd a dizajn csoportnak. Sajna felajanlani nem tudok cserebe semmit, csak azt hogy minden levelet elolvasok es megfeleloen kezelek majd.
En szeretnem ha felvallalna mindenki magat (ugy ismerlek benneteket) hogy be tudjam azonositani, ki milyen tipusu, de ez nem feltetel, szoval lehet nevtelen is. (csak szeretem tudni ki kicsoda, de vegulis mindegy)
Remelem sikerul elerni olyan valtozast ami meg kedvelhetobbe teszi a jatekot szamotokra is, es a nagyobb retegeknek is.
Meg annyit szeretnek, hogy osszesitve legyenek a dolgok legyen egy bekuldesi hatarido: Mondjuk ez legyen jovo het hetfo 12:00, eddig varom a leveleiteket! Koszonom szepen a segitseget most is! Remelem sok eszrevetelt kapok majd!Ui: olyanok velemenyet is varom es elfogadom akik ujak a jatekban, illetve akik valamiert otthagytak a jatekot, de belebotlottak ebbe a postba.
Sokadjara is koszi!
Ui2: Csak hogy tudjatok, sajna nem lehet jelenleg ket verzioba becsatlakozni, mert ez a kiadok erdeke. De ha olyan igenyetek van, hogy jobban szeretnetek a nemet Level-R verziohoz tartozni mint a PT-hez, itt a forumon beszeljetek meg, es szivesen segitek, legalabbis megprobalom. Egyeb esetben ezt a reszt hagyjatok figyelmen kivul.
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
bakosgabor57 #25500 üzenetére
Sajnos melyebben nem szeretnek belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, mert nem vagyok ra felhatalmazva. Ahogy latom, es korabban irtam is, sok kerdes ami felmerul bennetek, a kiadok fele kell/ene/ jelezni, mert ok a kompetensek ezugyben. A beta viszont csak siman beta volt, legalabbis mi annak hirdettuk meg, a PT csak egy korabbi beta miatt ragadt bent, mashogy fogalmazva most nem volt lenyeges hogy van elnevezve a jatek, mert csak egy beta volt. (nem a kiadoknak, hanem nekunk segitettetek) Mint meg is lehetett figyelni, sok helyen a PT-vel kapcsolatos elnevezesek voltak, de legalabb annyi helyen volt Level-R is.
Az hogy nem valaszolnak a kiadonal, vagy csak megkesve... errol szinten nem mondhatok semmit.
En tobbedmagammal (szepmagyar talan helytelen kifejezessel) igyekszem figyelni ratok es a velemenyetekre, amennyire telik erobol, idobol stb. (anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
En ezt a dolgot, remelem nincs harag, lezartnak tekintem. Amit tudtam megvalaszoltam, amit nem azt pedig nem nekem kell megvalaszolnom. (kiado)Peace!
Laca
-
quadroracer
tag
Sracok!
Meg mielott nagyon felhuzna valaki magat feleslegesen. Nem Level-R-t vagy PT-t jottetek tesztelni. Ez egy beta volt (kicsit benan hangzik).
A kiadoktol fugg mit tesznek ki, mit vesznek at a fejlesztoktol. Egy pl. ha most ez a verzio tetszik a gamigonak, de az aerianak nem, akkor ez a verzio a Level-R-ben jelenik meg. (egyenlore). Nem a fejleszto donti el hogy hol mi kerul ki, hanem a kiadok. Szoval az aerianal kell kerdezoskodni, hogy mi lesz a tovabbiakban. (Pl.: lehet olyan helyzet is, hogy ok nehany honap mulva teszik ki az uj verziot...) Nagyjabol ennyit mondhatok, remelem tiszta a dolog mindenkinek! Tovabbi infokat az Aeriatol kerjetek a hivatalos forumon.
Koszi a figyelmet!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Nemsokara megy fel az uccso peccs, nehany uj palyat is talalhattok majd benne.
Jo szorakozast!
-
quadroracer
tag
Beta last minute:
Meg az uccso napokra lesz egy kis kocsi domping, ha valaki meg nem probalta volna a WGT kocsikat... erdemes benezni.
Valoszinuleg lesz ma meg egy update, ugyhogy a lokalizacios javitasokat is meg lehet tenkinteni!
Mindenkinek tovabbi jo versenyeket kivanok a Live szerveren! -
quadroracer
tag
Beta news:
A beta tesztnek ezen a heten csutortokon vege. Ezuton is koszonjuk a kozremukodest es a sok eszrevetelt!
En szemely szerint, az osszes Ph-snak, aki feljott a Betara es szant ra egy kis idot szeretnem megkoszonni a segitseget, es a jo hangulatot!
Remelem talalkozunk meg!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #25282 üzenetére
Annyit tudok tenni ezugyben is, mint minden mas megfontolni valo jo gondolattal, hogy felhívom ra a feletteseim es a dizajn figyelmet. Tobbet en nem tudok tenni.
Tovabbi jo jatekot kivanok mindenkinek! Es keves ideget a regi motorosoknak!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #25280 üzenetére
Kedves JackShephard!
A szoszolo kicsit tulzas, csak a beta tesztben vallalok egy kis reszt.
Ime az egyenes valaszom:
Nem tudok ra valaszolni, de sztem mas sem az Invictustol, ugyanis a kiadok dontik el mit kernek es mit nem. Tehat a kerdesedet/keresedet az AGE fele kell jelezni!
A beta pedig annyiban mas, hogy itt nem feltetlenul azok a dolgok kocsik/jatekmodok vannak engedelyezve amelyek egy kiadora jellemzoek, hanem azok amelyeket szeretnenk, hogy ti beta teszterek leteszteljetek/surun hasznaljatok, mert ezekre vagyunk kivancsiak.
Ez az en velemenyem, nem az Invictus-e, mert mas neveben nem beszelhetek. Remelem megfelel a valaszom, meg ha a kerdesedre feltetlenul nem is kaptal valaszt.Udv,
Laca
UI.: Az Invictus folyamatosan figyeli az igenyeket, szoval semmi sem lehetetlen.
-
quadroracer
tag
Beta news
Megerkezett a magyar nyelv es nehany hibajavitas! Hasznaljatok batra. Jo szorakozast! Este 100 kor TA
Ertekes nyeremenyekert!
Have Fun!
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Eddig nem voltam Betan eventeket szervezni, de ma bepotoltam. Ismet nagy nyeremenyek!!! Gondoltam a kezdo jatekosokra is es a regi motorosokra is. (lesz Arcade es SIM event is.)
Lehet ra regisztralni, remelem mindenkinek lesz olyan ami tetszik. Lesz egy ket meglepetes is.Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sajna a nyelvvel kapcsolatban igazad lehet Paja. Bocsi tegnap mar nem tudtam neked irni ezugyben.
Viszont igy majd tobb dolgot lathatnak a tobbiek magyarul elsore. Pl.: a tutorial mindjart kesz. (nagyjabol 98%). Remelem hetfon felkerul majd. Tovabbi jo hetveget mindenkinek! -
quadroracer
tag
Most kaptam az infot, hogy nemsokara megy fel a peccs, ugyhogy majd egy kis frissitesre szamithattok a betan.
Tovabbi szep napot! -
quadroracer
tag
Sziasztok!
Beta hirek:
Elmeletileg ma este fele bekerul a jatekba a magyar nyelv. Ez egy erosen beta, mondhatnam alfa verzio lesz, hiszen nagyon sok helyen meg angol szoveget talaltok majd. Ezek folyamatosan fordulnak majd at magyarra, ahogy jonnek a peccsek. Azert szeretnenk ha megneznetek oket, es ha talaltok hibat jelentenetek (butasag van irva magyarul, van ra jobb forditas ilyenek).
Paja nemsokara jelentkezni fog bovebb infoval!Addig is jo jatekot, jo tesztelest!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
bakosgabor57 #25112 üzenetére
Koszonjuk szepen a jelentest Neked es a Tobbieknek is!
Wazup86: Valoszinuleg azert van igy regota (PT-ben is) mert ezt tudja a jatek, nem tudnak jobbat kihozni ebbol a fajta toresbol. Majd talan a jovoben egy fejlesztessel ezt is megcsinaljak. De csak hogy tudd, ismert a hiba. Koszi az eszrevetelt neked is!
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Ma del korul ujraindul a beta szerver, amely ismet nyitva all elottetek! (magyar jatekosok elott). Estere valoszinuleg lesznek eventek is, szeretettel varunk ezuton is benneteket! Nagyon sok hibajelentest kaptunk ami alapjan sok hiba javult, igy most egy, a segitsegetekkel rendbeszedett betat lathattok. Ezuton is koszonet a munkatokert!
A mostani Beta annyiban lesz mas, hogy valoszinuleg surubben fog updatelodni, hala a jelenteseiteknek!
Remeljuk hogy lesznek uj emberek is akik eddig meg nem probaltak a Betat, illetve arra kerunk benneteket, akinek van kedve inditson egy uj jatekost is, nezze meg hogy tetszik az "uj segitsegrendszer", elegge el tud igazodni a jatekban.
Ezek utan johetnek az eszrevetelek tovabbra is a beta bugreportban (inkabb a bugokra gondolok).
Minden eszrevetelt koszonunk!
Tovabbi info barki szamara (delutan frissulni fog a betaval egyutt):http://beta.invictus-games.com/
Koszonettel,
Invictus QA
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #24943 üzenetére
Nemsokara ujra lesz beta, szal remelem a hsz-ek is szama is gyarapodik majd...
Udv Mindenkinek!
Olyan infot hallottam, hogy nemsokara ujra lesz Beta teszt. Egyenlore a kezdes idopont nem fix meg. Annyi tuti hogy a magyar jatekosoknak elerheto lesz. Lehet majd benne keresgetni az altalatok jelentett hibak javitasait, egy ket uj feature kerest is. Majd tajekoztatlak benneteket az indulasrol!
Koszi a segitseget, figyelmet!
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Most kaptam az infot, hogy a beta tesztnek vege.
Koszonjuk a kozremukodest, a rengeteg infot, es eszrevetelt! Sajnos a hetvegi szerver meghibasodas bearnyekolja kicsit az osszkepet, de szerintem nagyon hasznos kis teszt volt. Remelem talalkozunk meg Betan, es a Live szervereken is.Koszi,
Laca
UI.: A Beta Jira meg nehany napig mukodik, amit meg szeretnetek lejelenteni bugot most megtehetitek.
-
quadroracer
tag
Nem tudom mi lehet, sajna csak hetfon tudok tobbet mondani. Sorry mindenkitol
-
quadroracer
tag
asszem most mar jo lesz a szero...
-
quadroracer
tag
Hi!
Sajnalom, de nem tudom megoldani a problemat, mint eszrevehettetek. Igazan csak jovo heten varhato valtozas a dologban, persze ha utolerek vkit aki tud is segiteni irok egybol.
Elnezest a kellemetlensegert ugy nez ki ez az utobbi par nap nem szerencses. Sry!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #24848 üzenetére
most neztem ra, en ugy latom nincs eleg jelentkezo. Talan a 16:00-s jo lesz. Ha valami bugot talaltok jelentsetek plz! Azt is ha a peccs ota nem megy vmi! Koszi!
Udv, Laca
-
quadroracer
tag
Hi!
Nem tudtam a lenullazasrol, es igy arrol hogy uj nicket kell beallitani. Akinek tudok, es kell, kuldok nickname changert. Jelenleg nem vagyok online a gameban, ezert ha kerhetem itt kuldjon ram egy privit akinek kell. Majd megprobalok valami infot osszeszedni a leallasrol, de felek csak jovo heten tudok meg valamit, addigra meg mar nem lesz erdekes. Minden esetre ha megtudok valamit, irok. A privik meg johetnek, megprobalom teljesiteni minel hamarabb!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Hi All!
most kaptam az infot, hogy lesz egy kis leallas Betan. Allitolag nem sok ido! Elnezest a kellemetlensegert, utana tovabbi jo szorakozast!
Udv,
Laca
-
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #24819 üzenetére
Nm Crea!
BG: Majd igyekszem szetvalasztani az eventeket jatekmod szerint, csak meg kezdo GM (jatekszervezo vagyok).
Csinaltam ejjelre is eventeket, igaz a kulfoldiekre gondoltam elsosorban, de remelem azert nektek is tetszeni fog, mar aki fent van ilyen keson! -
quadroracer
tag
Elkeszultek mara az eventek! Az elso kezdesi ideje 18:00. Ugy nez ki meg kaptok peccset is ismet bugjavitassal, ezert ne lepodjetek meg ha update-el.
Mondtatok hogy keves az auto, es hogy olyan autok sincsenek amelyek a PT-n vannak, ezert jo par auto megnyilt szamotokra!!! Remelem elegedettek lesztek! (Licence-elt autokbol nem engedelyeztunk parat, de van helyette szamotokra uj, Eu-s license-elt gep).
Majd nezzetek szet a shopban! Remelem elegedettek lesztek!
A jatekhoz, eventekhez jo szorakozast! A bugokat ha jelentitek tovabbra is, megkoszonjuk!Thx!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
ABnormal #24814 üzenetére
Szia! Ha lehet az ilyet is jelentsetek le plz! Mar ha nem tul nagy keres.
Annyi info kellene rola hogy mindig elojon e, sajat zenet hallgasz a jatekban vagy a defaultot. Es csatolni kellene a logodat, az utolsot aminel elojott. Ezen kivul egy dxdiag logot (start menu--> futtatas--> dxdiag, majd mentes maskent) Elnezest ha tudtad hogy kell nem akartalak megbantani, csak van aki nem ismeri.Es nagy koszi!
Udv,
Laca
UI.: Szivesen csinalok nektek eventeket, ha valamit hianyoltok, ami benne van a jatekban palya, jatekmod, de meg nem volt vagy csak keveset szivesen csinalok ra eventet! De azert igyekszem valtozatos lenni amennyire a keretek engedik!
Mas! Ha akartok zartkoru eventet, csinalhattok guildet, es akkor a guildfonok is tud csinalni eventet, de csak a sajat csapatanak! (Csak egy tipp)Crea!
Ez egy beta, es azert nincs tokyon nappal, mert egesz egyszeruen nem engedelyeztuk. Majd megnezem mit tehetek!
-
quadroracer
tag
Beta news:
Estere keszultem nektek egy par eventtel. (Fokent Sim-esek, de lesz Arcade es egy 3 roundos TA). Lehet ra regisztralni delutan. Lesz majd elorelathatolag Update is, bar nem sok sztem, es fokent hibajavitas. Majd figyeljetek mar meg az updateren a nyelvbeallitast, amcsi kellene hogy legyen alapbol. Ha nem az akkor jelezzetek plz, illetve allitsatok at arra (USA zaszlo). Ezzel jo nehany lokalizacios (hianyos, rossz szoveg) hiba javul majd!
Jo jatekot kivanok Mindenkinek!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Az elso event 20:15-kor indul, meg ha siettek odaertek (egesz este GT autokat lehet nyerni)... Sim eventek kesobb indulnak.
-
quadroracer
tag
nekem meg nem szolt senki... De a lenyeg hogy meg, ti pedig be tudtok jutni. Megyek eveenteket felrakni..
-
quadroracer
tag
válasz
UnConnecteD #24777 üzenetére
Egyenlore nem, mert az volt a cel, hogy az uj jatekmodokat nezzuk at, es bugmentesitsuk, amennyire lehet. A kesobbiekrol pedig nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom.
Mas! Azert a Beta-t meg ne uninstallaljatok, mert meg senki nem mondta hogy vege! -
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24771 üzenetére
Koszi! A lejarati ido miatt meg ne aggodj(atok) ahogy lesz szero lesznek eventek is, ahol ujra lehet nyerni! Meg unni is fogjatok! Potoljuk a tegnapi eventeket is (atmasolom oket). Ugyhogy nyugodtak lehettek! A bugjelentesert nagy thx, az ilyen hibakhoz is lehet csatolni a gyokerben levo .log fajlt (datumos).
Azt el is felejtettem hogy ha a jelentes megvolt akkor ki lehet torolni az osszes .log fajlt es az osszes .dmp-t hogy ne zavarjon a kesobbiekben. Thx! (Egyenlore nincs uj hir a szerverrol) -
quadroracer
tag
Sziasztok!
Rossz hir! A Beta hatarozatlan ideig all. Ertesitunk majd benneteket az ujraindulasrol. Egyenlore ennyi info van. Sorry.
-
quadroracer
tag
Most kaptam a hirt idezem szo szerint:
"Találtunk egy igen súlyos Isabel hibát, emiatt jelenleg áll a Beta tesztelés. Majd értesítünk benneteket a fejleményekről."
Megkertek hogy tegyem kozze, megtettem. Amit az elobb irtam a potlasrol, azt nem feledem. Mara ugy nez ki vege a tesztelesnek. Elnezest a kellemetlenseg miatt, de vegulis talaltatok nekunk egy hibat!Gratula az osszes Beta teszternek! Sztem honap folyt kov! Jo Ejt!
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Ma estere a Betara fennt vannak az uj eventek! Lehet ra regisztralni! A Penznyeremeny mellett WGT kocsikat lehet nyerni! Sok sikert es jo szorakozast hozza!
Udv,
Laca
UI: ket arcade ket sim iranyitasos eventrol van szo. Az elso sim handlinggel 17:00-kor indul4
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24728 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, mert nem ertek a nagyok dolgahoz, de ez egy nyilvanos betateszt, ahova barki bejohet, de nektek magyaroknak lett csak hirdetve. A ti velemenyetekre vagyunk kivancsiak, azert is beszelgetunk ezen a forumon. Persze mindekinek orulunk ha bejon, de elsosorban a ti velemenyetekre szamitunk, illetve arra hogy a bugok amik esetlegesen benne maradtak a jatekban azok mihamarabb kijavuljanak! Sztem ne hirdessetek a kulonbozo verziok forumain, nehogy megsertodjenek ratok! Ezt gondolom ti sem es mi sem szeretnenk! A beta tesztnek hamarosan vege ugyis es akkor visszatertek az altalatok hasznalt verziokhoz.
Ez az en sajat velemenyem a dologrol.
Udv, Laca
-
quadroracer
tag
válasz
sagesz93 #24702 üzenetére
Sagesz!
Amit itt leirtal nem kuldened el hibajelentesben is. Csak mert pont az ilyen esetekre vadaszunk, es szeretnenk ha kikerulne a jatekbol. Persze ha nem tul nagy keres. Ha segitessz akkor a beta.invictus-games.com oldalon a bugreport alatt kell regisztralni egy felhasznalot es ott irni egy issuet. (segitseg, info, a beta oldalon: mit kell csatolni, kurolmenyek leirasa) Ilyeneket szoktunk leirni, melyik event, hanyadik round, felhasznalonev esetleg ha van screenshot az utolso pillanatokbol. De mindennel fontosabb a jatek gyokerkonyvtaraban levo .log fajlok csatolasa illetve a tortentek leirasa.
Ha ezt megtenned nagyon megkoszonnem neked, ha nem segitessz akkor is koszi hogy irtal velemenyt ide.Ha megirod priviben a felhasznalod a Betan tudom honoralni a segitseged egy kis kolteni valoval
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
superecneB #24701 üzenetére
mi ugy szoktuk hogy megcsinaljuk fraps-sel, utana movie makerrel tomoritjuk 20MB ala. (wmv asszem)
-
-
quadroracer
tag
válasz
superecneB #24696 üzenetére
Jelentened a beta oldalon a bugreport alatt. Esetleg egy fraps videot hanggal csatolhatsz hozza! Koszonom!
-
quadroracer
tag
válasz
[HUN]-Kisa #24688 üzenetére
mint a tuztol!!!
-
quadroracer
tag
22:00 Big Sim Fight event!
Hajra!
-
quadroracer
tag
Figyelem! Beta eventeken ma uj autokat lehet nyerni amelyeket a shopban nem lehet megkapni! Erdemes regisztralni!
Az elso event a mar megszokott lesz, a masodik viszont kieseses rendszeru. Itt csak az elso 3 ember kapja meg az uj autot!
Sok sikert, jo szorakozast!
Tovabbi infok az event reszletekben! Katt az eventen a nagyito ikonra.
Udv,Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Mint igertem friss info a Betarol. Szerdaig meghosszabbitva a nyitvatartas! Illetve ugy nez ki, hogy a jovo hetvegen ismet Beta Open. Ezen kivul szamithattok frissitesre is, ezek tobbnyire hibajavitasokat fognak tartalmazni.
Tovabbi infok majd a Beta oldalon, az updateren illetve majd ide is igyekszem atrakni.Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Ma mar nem tudtam visszamenni Betara, remelem azert jol szorakoztatok! Koszonok mindent, a tesztelest, a jo hangulatot. Orultem nektek Sracok! Ahogy igertem, holnap jelentkezem a tovabbiakkal. Elmeletileg a Beta csak erre a hetvegere szolt!
Udv, es Jo Ejszakat!Laca
-
quadroracer
tag
Koszi az eddigi velemenyeket a Betarol, es persze a reszvetelt! Big Thx!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Este a Beta szerveren elindulnak az elso Championship Eventek! Akinek van kedve es ideje, regisztalhat ra a jatekban. (Event management)
Az elso event 20:00-kor indul es ezt koveti meg ketto(21, 22 orakkor.) Ha lesz ra igeny akkor lesz meg tobb is, illetve indulhatnak Sim handlinggel is majd!
Szeretettel varunk Mindenkit, es barki eszrevetelet ide a forumra illetve a bug report oldalra! Koszi a figyelmet!Tovabbi infok itt: http://beta.invictus-games.com/
Udv!
Laca 2 (Hun)
-
quadroracer
tag
Frissultek az infok a Beta honlapjan! Hatha segit vkinek, belinkelem.
-
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #24558 üzenetére
1-2 ora mulva kezd majd beallni a dolog Paja, sokat nem tudok mondani. Ha kesobb sem javul szedd le ujra. Elmeletileg lesz nagy sebessegu seeder. (pontos idot nem tudok csak)
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24555 üzenetére
Nemsokara beszallok en is. Azt igertek hogy folyamatosan noni fog a letoltes sebessege. Bizom benne hogy igy lesz! Kitartas!
-
quadroracer
tag
Aki esetleg jon a betara, annak uzenem, hogy ne ijedjen meg a torrentnel egyenlore 1 seed van, de folyamatosan probaljuk novelni a seederek szama.
Koszonom a figyelmet!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Ugy nez ki ez a Beta teszt nem is lesz olyan sokara. Ugyanis az a helyzet, hogy az Invictus a mai napon, egesz pontosan delutan, kora este ismet megnyitja a beta szerveret, a kivancsi userek fele.
Lesznek uj tartalmak, amelyeket ki lehet probalni, remelhetoleg sok jo meccset jatszani az uj palyakon, jatekmodokban. Mindossze annyit kernek cserebe, hogy a weboldalon talalhato Bug trackeren keresztul az esetleges hibakat jelentsetek. Bar ez nem kotelezo! Reszletek a weboldalon es JIRA-ban (Bug tracker)!
Jelentkezni a jatekra (user regisztracio, JIRA regisztracio, infok): http://beta.invictus-games.com/ weboldalon tudtok. A Klienst torrenten keresztul lehet letolteni! Mindenkinek jo szorakozast kivanok az Invictus neveben is! Remelem minel tobben talalkozunk a jatekban!Koszonettel,
Laca (Hun)
Ui.: Egyenlore ugy nez ki hogy a szerver kinyitas csak erre a hetvegere szol, de ki tudja mit hoz a jovo...
-
quadroracer
tag
Boldog Uj Evet Kivanok minden forumozonak es PT Jatekosnak!
Udv!
Laca 2 (HUN)
-
quadroracer
tag
Annyit tudok, hogy kell meg 1-2 nap amig teljesen beall a rendszeruk, de akinek nem megy ezutan sem az nyugodtan kuldje a levelet a fentebb belinkelt e-mailre. Ennyit hallottam, remelem jo lesz a dolog.
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Uj infot hallottam, ami benneteket is erint. A magyar jatekosok tovabbra is be lesznek engedve a PT szerverre. Ugy tudom hogy a tobbi EU tagallambol csak a GAMIGOS Level-R-ben jatszhatnak, Eszak Amerika es Magyarorszag tovabbra is Aeria, Project Torque-ban marad.
Azoknak a magyar felhasznaloknak, akik nem tudnak belepni a jatekba a korlatozas miatt, azok a support@invictus.hu-ra kuldjenek egy levelet az IP cimukkel, melyet Invictusek engedelyeztetni fognak. -
quadroracer
tag
Minden kedves PT jatekosnak, es segitokesz magyar GS-nek
Kellemes Husveti Unnepet, sok locsolot es meg tobb Ap/Rp/Xp-t kivanok!
Udv,
Laca 2 (Hun)
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #17167 üzenetére
Hi!
Nezze meg nem e irasvedett az options fajl. Ha igen akkor vegye le rola es nezze meg ugy. Ha nem akkor esetleg torolje az options fajlokat es uj inditasnal kalibralja ujra. Mas nem jut eszembe! Hatha valaki mas tud vmi jobbat, de egy probat meger!
udv!
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Lehet meg kicsit korai, de Bekes Boldog Karacsonyt Kivanok Minden kedves jatekos tarsamnak, es rengeteg RP/AP-t a jatekban
-
quadroracer
tag
Sziasztok Sracok!
Ezt a TA-s valtos problemat a virtual gearstick kikapcsolasa a game options-ben nem oldja meg? Mert en nem tapasztaltam meg ilyet, hogy onallosult volna a valtom, akar elozeskor, vagy ket CP kozott...
Remelem segit valamit, a virtual gearstick.Jo jatekot!
Es ne veszekedjetek ;)
-
quadroracer
tag
Mivel a beta teszteles veget ert, ezert bezartak a tesztszervert Invictus-ek. Ezert nem lehet bemenni.
-
quadroracer
tag
En is elkezdtem tolteni torrentrol, igyekszem seedelni este 1M-val.
-
quadroracer
tag
Nekem FDM-el 52.8 KB/s-el jon. Igaz igy is 04 ora 52 perc van hatra.
-
quadroracer
tag
-
quadroracer
tag
Mar azt hittem elirtam valamit... aztan meglattam hogy CSAK kisvardai
Ezer bocsika toled csak probalom felvenni ezt a beszologatos hangnemet
De egy pillara elpirultam, mert szabolcsi gyerek vagyok, mifelenk hasznalatosak ezek a szavak!
Kisvardai: Mizu az uj forummal, reg hallottam felole? -
quadroracer
tag
Valakinek sikerult mar pezsgozesnel a pezsgorazas? Eleg high skill
-
quadroracer
tag
-
-
quadroracer
tag
Hat sracok.... most mentem egy 30koros TA-t. az utobbi idoben hanyagoltam a sok lama miatt, de mar nagyon kellett az rp (CTF-bol nem tudok megelni ;( )
Es szomoruan tapasztaltam hogy a lamak meg mindig megvannak, de ami jobban aggasztott az az hogy ha megjelent valakinek a szelarnyeka iszonyat belaggoltam. Ugy lattam a mogottem jovo is hasonlotol szenvedett.
A masik, hogy elmentem valaki mellett, de nem ertem hozza es latom a visszapillantobol hogy nekicsapodik a falnak... nyomtam en a sorryt de igazan nem sok kozom volt az esethez, hiszen nalam nem tortent semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest