Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a forumot, es lattam hogy nehanyan felneztetek a Level-R-be. Mivel nem sok infotok van rola, gondoltam szolok, hogy az IP BAN kikapcsolasa jelenleg egy teszt miatt van, es csak a nemetek tudjak meddig lesz igy. Valoszinuleg nem sokaig. Gondoltam szolok, hogy nehogy valaki elverjen rengeteg penzt aztan ne tudjon belepni. Kozben az Invictus producerevel beszelgetve, ismet arra jutottunk, hogy ha igenylitek (tobbseg) akkor lesz ra lehetoseg hogy a Level-R megnyiljon elottetek allandora, viszont akkor a PT zarva lesz. Sajna a PT felol semmilyen infom sincs, igy nem tudok nektek segiteni a dontesben.
Udv, Laca
Mindenkinek nagyon kellemes Husveti Unnepet kivanok! Sok locsolot!

Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest