Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
Felvettem a garászból a Gifteket, hogy ne legyenek ott, erre eltűnt a BP-mből egy II-es nitró...
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Na fasza. Bementem egy CTF szobába, ahol azt írta, hogy a legerősebb kocsi: OffRoad class 4. Amikor bementem, már pont ment a visszaszámlálás az indításig.. Aztán amikor elindult a verseny, ott áll mellettem 2 Panny és egy Morello, meg egy Destroyer... OffRoad class 4 mi?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #14648 üzenetére
Ja... Korábban volt írva, hogy a 3. fokozat a legjobb drifthez, de a Lion csak az 1-est bírta
És így is csak 130k-t bírtam összehozni a jobbra-balra módszerrel
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #14636 üzenetére
Már annál tartok, amikor a Hachit le kell hozni a Serpentinről
Akkor már nem kell sok
Asszem a zöld kulcsaimat el fogom használni a Break the world record on a Tokyo track nevezetű Tasknál, mert manapság ez már lehetetlen próbálkozás... -
Mosquitoo
senior tag
Destroyerrel lehet fánkozni? Végülis 4WD
A batár méretéhez képest egész jól fordul egy helyben balansz acc+ra állítva
-
Mosquitoo
senior tag
Drift classal lehet Vs-ben menni? Mert a Hexannal szemezek nagyon, de nem tudom, hogy érdemes-e megvenni?
szerk 1: LoL... most nézem a szponzort.. Gismo..
szerk 2: Most nézem a leírást... Drift Car Only... akkor asszem nem veszem meg.. -
Mosquitoo
senior tag
Én még viszonylag új vagyok.
És én azt mondom, hogy CTF Forever!Szerintem ez a legszórakoztatóbb játékmód, a Destroyeremmel nagyon jól el lehet szórakozni, még jobb kocsik ellen is!
Menetenként 700-1000 RP-t lehet szerezni, úgy, hogy móka az egész!
Egyetlen negatívum, hogy aki lagol, az vagy kilök, vagy a lag miatt nem lehet tőle elvenni a zászlót. Ő viszont épp hogy megkaristol és már le is nyúlta tőlem...
De ezeket leszámítva nagyon jó, ezen kívül még egy autós játékban sem találkoztam hasonlóval. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #14490 üzenetére
Az előző ilyen kódos ajándékosztásból nekem is maradt 3 üres csomag a gifteknél, amivel nem tudok mit kezdeni...
-
Mosquitoo
senior tag
Ez több, mint klikkelős f*szság, mert ebben lehet fejleszteni a géped, meg tudod fejleszteni a tűzfalad, meg a spyware programodat (az tűzfal a spyware ellen van, és a spyware programoddal tudsz lopni pénzt más játékosoktól, ha pénzszerző műveelteket futtatnak, aztán a pénzből tudod fejleszteni a géped... És tényleg unatkozós cucc, de nem rossz
-
Mosquitoo
senior tag
Missionben ez a sárga MR-2 GTS olyan szépen csúszik, hogy azt öröm nézni!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #14046 üzenetére
"challenge ticket 5db 24AP és ha 4en vagytok és nyersz akkor kb 18-24 AP-t kapsz"
Tehát ez semmit nem ér...
mod: ja, nem szóltam.. a semmitől valamivel többet... kb 60 AP-t lehet vele nyerni, ha mindig nyersz... nagyon komoly összeg... -
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13981 üzenetére
Az XJ220-nak nem nyúlik be a C-oszlop az ablak fölé, ennek viszont igen!
-
Mosquitoo
senior tag
Ez a TA Rookie rettenetesen szánalmas...
Beléptem egy Fair Play nevű szobába, de mégis az első körben megtoltak hátulról és kilöktek...
Szóval ez hol volt fair play? -
Mosquitoo
senior tag
TA Rookie, 6. helyről indultam. Rajtot egész jól elkaptam, aztán elöttem összeakadtak hárman, fasza, 3. hely. Megint összeakadtak, az egyik keresztbeállt a pályán és naná, hogy elém tolatott ki
És naná, hogy én kapom a piros zászlót... lőttek a 2. helyemnek..
-
Mosquitoo
senior tag
Ez ugyan nem olyan nagy szám, de: lvl 17!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #13453 üzenetére
Explorerben nekem is leesett az FPS, aztán csak néztem, hogy mi van?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #13408 üzenetére
Jaja, circuit és az a sutyerák volt az.
És hogy a francba bírtad lehagyni C-Racerrel?Grat!
-
Mosquitoo
senior tag
Ekkora egy köcsögöt...
Belépek egy CTF szobába, az ott lévőnek Corusa volt, gondoltam akkor átváltok Lionra. Erre amikor már elindította a játékot és 5 mp visszaszámlálás volt, erre ő átváltott Panamára... én meg nem tudtam mit csinálni, maradtam Lionnal... -
Mosquitoo
senior tag
A francba!...
Majdnem meglett az 1. TA győzelmem, erre az utolsó körben a boxutca bejáratánál kifogyott az üzemanyag... -
Mosquitoo
senior tag
Befagy az összes böngészőm, amikor meg akarom nézni az Aeriatól kapott levelet!
-
Mosquitoo
senior tag
Ha annyira szereted a Driving Challenges buggyt, akkor megcsinálhatnád nekem a Driving Challenge IV-t, mert én nem bírom...
Amúgy Explorert én is Destroyerrel tolom.És tényleg Destroyer...
De azért CTF-ben is elég hatásos, mert akitől elveszem a zászlót, az repül kb. 10 métert... -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #13204 üzenetére
Jaja, nem igaz, hogy csak úgy tudnak előzni, hogy kilöknek... de állandóan... siralmas...
Ma nekikezdtem TA-zni, 2. helyről indultam, úgy 500 méteren egész jól tartottam, aztán elkezdtek draftolni, és úgy kilöktek, de úgy, hogy fölrepültem vagy 10 méter magasra és mindenki átment alattam... Aztán láttam is, hogy valaki piros zászlót kapott, de vagy 10 körön keresztül senki nem ment ki a boxba, holott piros zászlónál automatikusan kiáll...
-
Mosquitoo
senior tag
TA, 20/30 kör. A ProjectTorque.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Qrva jó... a Reliabilitym is 99-ről 89% lett... -
Mosquitoo
senior tag
Soha többet nem fogok Destroyerrel EVO IX ellen CTF-ezni...
De így is 2. lettem a 4-ből!
-
Mosquitoo
senior tag
Köszi az Explorerezért mindenkinek, aki ott volt!
-
Mosquitoo
senior tag
Látom, Explorerben van egy Csaba0223 combo only szoba, jönnék én is, de mi a jelszó?
-
Mosquitoo
senior tag
Ezt nem értem. Már megcsináltam a Smash It! I. taskot, de nem írja a kocsim állapotát %-ban...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #13078 üzenetére
Hogy is van ez, hogy magyar fejlesztés a játék, de a hivatalos fórumon egy büdös szó nincs magyarul?
A lényeget lefordítaná valaki? Kb. annyit értek belőle, hogy csak Class 1 tuningolatlan kocsikkal lehet menni (de kinézet tuning engedélyezett) és hogy nem lehet BP-t meg Sponsor csajt használni. A többi az homály. -
Mosquitoo
senior tag
Ti merrefelé szoktatok játszani? Megyek fel és zúzok néhány kört.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #13052 üzenetére
Mire? XP és RP is?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12997 üzenetére
Dettó... második helyről indultam, engem kilöktek és ÉN KAPTAM PIROS ZÁSZLÓT, végül lekörözéssel végeztem...
De valami slowbugom lehet, mert padlóba nyomom a gázt de rajtnál mégis mindenki elhúz mellettem aztán egyből ki is köknek... -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12992 üzenetére
Nyugodtan lehet aláírásos képed, csak valamivel kisebb méretben.
kb ekkora:vagy ekkora:
-
Mosquitoo
senior tag
Na, megvan a Smash It! 1.
Most már elvileg írni fogja a %-ot. De hogy tudok csak úgy "Free-rideban" menni? Mert a Practiceban ha kicsit lemegyek a pályáról akkor egyből Rescue-zik és nagyon idegesítő... -
Mosquitoo
senior tag
Mariann: ok, köszi.
Más: Hogy is van ez? Az autópark egyik fele valami kitalált járgány, a másik fele meg rendes licencelt verda?
(Pl. Miyato Wizz - Hachiroku)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12969 üzenetére
Aláírsába teszed be a képet vagy mindig [IMG][/IMG]-vel?
-
Mosquitoo
senior tag
A Licence teszteket végig a Hachival kell megcsinálni? (És van valami jelentősége, hogy bronzra - ezüstre - aranyra csinálom?)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #12961 üzenetére
Tényleg, tudtam, hogy valami furcsa benne, de nem tudtam rájönni, hogy mi!
Másfél millás drift?Grat!
mod: pardon! egymillió-hétszázezer -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12955 üzenetére
Óó, ez remek hír, köszönöm!
A pirossal bekeretezett szöveg zavart meg, de aztán rájöttem, hogy az 1. sorszámút ki lehet nyitni!
Megyek is Explorerezni és gyűjteni XP-t / kulcsokat!mod: Ja és utána amortizálásra fel!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12953 üzenetére
Köszi!
De ahhoz sajnos még 16 kulcsot kéne szereznem + meg is csinálni a Taskokat, szóval ebben nem fogok tudni részt venni.
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12908 üzenetére
Köszi!
És ezeket ilyen sorrendben kell fölvenni, vagy a sorrend mindegy?
-
Mosquitoo
senior tag
Szerintem is jó ötlet összegyűjteni ezeket, aztán be lehetne rakni pl az 1. hsz-be.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
mod1:sorry a dupla hsz-ért, lejárt a mod idő
mod2: ez nem feltétlenül Lacikának szól, Új-ra akartam nyomni csak Válasz lett belőle...Pontosan mit kell csinálni Explorerben a comboért? Néhányszor már kiírta, hogy Combo, de nem tudom, hogy mi(ke)t szedtem föl...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
Minden kocsiddal ezt csinálja?
-
Mosquitoo
senior tag
Bakker nekem még mindig csak a kis tuningolt Lionom van...
Minél előbb megpróbálok szerezni egy zsír verdát, és majd csatlakozni hozzátok!Mostanában a Thunder Alley-t, CTF-et meg Explorert nyomok, mert jól jövedelmeznek.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mosquitoo #12708 üzenetére
Ja, közben megtaláltam:
Idézet BiG G3ry-től
Kulcsok:
Minden mission kulcsból max. 5 db lehet egy usernek, ezért érdemes elhasználni oket, hogy a késobb megszerzett kulcsok ne vesszenek kárba.
- Piros kulcs: minden megszerzett 4000 XP után kap a user 1 db kulcsot, illetve explorerben is elvétve lehet találni (egy verseny alatt csak 1 kulcsot lehet szerezni akkor is, ha a kapott XP a 4000 többszöröse)
- Sárga kulcs: minden megtett 75 mérföld után kap a user.
- Zöld kulcs : A shop-ban lehet megvásárolni, és bármelyik mission-t teljesítetté (accomplished) lehet tenni vele, és ezáltal elérhetové válik a soron következo. -
Mosquitoo
senior tag
Köszi!
Explorerben kiírta a végén, hogy fölszedtem egy kulcsot (?) de nem emlékszem, hogy fölszedtem volna, vagy Explorerben mindig kapok (vagy csak akkor ha nyerek?)
Már kinyitottam egy Challenget és kaptam 1000 RP-t! -
Mosquitoo
senior tag
Hehe... verseny után írta Cougar74: wtf is mosquito?
pedig ő lett az első én meg a második. A következő versenyen legyaláztam, be se ért...
-
Mosquitoo
senior tag
Köszi!
Pedig tényleg most játszom először!De meglepődtem, amikor a Licence-nél kipörögtem a Corollával...
Persze előtte gyakoroltam sokat!
Ennél a versenynél sztem meg a többiek voltak ritka bénák...Bár egyszer sem pördültem ki.
Olvastam egy korábbi hsz-t, miszerint: a full segítséggel menő billentyűsök még mindig "csíterek"? -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #12620 üzenetére
-
Mosquitoo
senior tag
Na, végre sikerült regelnem, [pH]Mosquito_HuN néven rontom majd a levegőt.
Mivel újonc vagyok a játékban, () lenne néhány kérdésem:
-Hogy talállak meg titeket a játékban és hogy megy ez a barátnak felvevés?
-Érdemes gombról kuplungolni (mint például a Test Drive Unlimited-ben) ?Előre is köszönöm.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Ez megfogott, le is töltöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest