Hirdetés
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
CTD-m 1 volt csak ,de az is a 2 peccs elött.Driftben hullottak a emberek körülöttem ,gondolom nem önszántukból ( 1 haver 2x is szegény)..
Kormányal+connection bizgentyűvel 1 milla körül jön össze hangáron ,tök mind1 mivel tolom
A MUD pályákat nem tom mért kellett driftre rakni ,legalábbis iszonyú szenvedés végig evickélni rajta nekem-sok meló kevés zsé! Mind1 kinek a pap kinek a paplan...
Bűbűű már 12 kocsim van
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
A régi CB-s starter kocsim a lion van hátra csak a lowend kategoriából.Várom az új csodákat
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo II: Classic és Resurrected
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autószerelők, autószerelés
- Mobil flották
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!