- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros köpeny
csendes tag
Melőtt bárki meggyanúsítana, nem akarok senkit sem védeni, sem pedig elitélni. Párszor nálam is kiverte a biztosítékot a játék egy némely hibájával, de miután kicsit lehigadtam és átgondoltam az esetet, rájöttem, hogy teljesen felesleges, ugyanis sokkal több pozitívumot okozott számomra a játék, mint idegességet, főleg miután a hibákat inkább rejtett poénoknak vettem. (Na jó, az asztalra lehajingálós bug nem tartozik közéjük, az az egyetlen dolog, ami pillanatokra engem is fel***z) Hasonló bugon, mint amit a képen is láttam én speciel elősször hatalmasat nevettem. Enyhén beszól a játék.
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...
Mondanom se kell, 1 hétig szivattak vele
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem tetszenek az ilyen dolgok. Kicsit még szinesebb tőle a játék...
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...