Hirdetés
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
Én nem haragszom senkire

Azért gondoltunk Cobrára, mert class1 után a játékosok többsége ezt vesz és ezt használják nagyrészt ahogy látom. És elnézve a szinteken, ezért gondoltunk erre, ez tuti szinte mindenkinek van és sokan szeretik is. Ahogy Max írta, a nagyoknak is kihívás (speciel nekem se a szívem csücske
) és ahogy Paja írta, a nagyok szinte azonnal fullosan kezdték el használni és meg kell tanulni stock állapotban kezelni (én se, sose vezettem stockba csak fullosan, fogalmam sincs milyen a viselkedése úgy), ez előnyt jelenthet a "kicsiknek" akik még viszonlag frissek és stockba kezdik az autókat használni. Szerintem és tapasztalatom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és ahogy Paja írta, a nagyok szinte azonnal fullosan kezdték el használni és meg kell tanulni stock állapotban kezelni (én se, sose vezettem stockba csak fullosan, fogalmam sincs milyen a viselkedése úgy), ez előnyt jelenthet a "kicsiknek" akik még viszonlag frissek és stockba kezdik az autókat használni. Szerintem és tapasztalatom szerint.