- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Csak találgatni lehet mi az igazi ok. Aki meg tudja az nem fogja elmondani.
Én ha jól tudom elég sok kocsi készen van csak bugos és finomítani kell rajtuk (gondolom én), a többi az Aerián múlik szerintem, már rég be lehetett volna rakni sok autót, csak lehet AG még sok bőrt le akar húzni a mostaniakról vagy én nem tudom mit akarnak elérni. Mindenesetre rettenetes ma a játék, nem volt szinkron, tetű lassú volt. Explorerben egy "felszedett" itememet 3 perccel később szedte fel ténylegesen.. és ez csak 1 hiba.
Bazzsnak igaza van, AG saját maga alatt vágja a fát és undorító amit művelnek, egy csöppet el vannak szállva maguktól!! Most ezt nem részletezném tovább.
Sajnálom az Invictusos srácokat mert egy faxa játék lehetne, de nagyon meredeken csúszik le a játék azon a bizonyos lejtőn és sztem itt anyagi dolgok vannak a háttérben.
Tavaly április-májusban és szeptember-október környékén volt sztem csúcsponton a játék, nem tudom mi lesz a vége, de AG el fogja baxni. Sztem amíg a keménymag megmarad a játékban nem fog megszűnni, habár nem ismerem a többi játékukat h ott milyen politikát folytatnak és hányan vannak, de ha onnan van elég cash (amit kétlek, sosem elég), akkor ezt is még fennt lehet tartani egy darabig. Ez keménynek hangzik, de eléggé ki vagyok akadva az amcsikra.
Most amíg megy a PT Tourny addig ellesz (és több hónapig fog tartani). Direkt nem írják ki az eddigi eredményeket sem sztem, h a maradék játékosokat ösztönözzék a több játékra vagyis gyakorlásra (és h vegyél kocsit), kihasználják a reményüket hogy hátha továbbjutnak. De elkönyvelhetjük h az $500nyi APra 3-4 játékos esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest