Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nekem meg most játszotta el immáron másodszor. Persze véletlenül sem akkor fagy le amikor amugy is szarráaláz mindenki, nem, akkor amikor éppen vezetek. Szabálytalan művelet. Annyi változott hogy felraktam a Deathadder driverét, de ha emiatt szarakodik nekem, akkor részemről ennyi volt a PT, legközelebb akkor veszem elő ha új egeret veszek. Driver gebasz nem lehet, eddig nem szívozott velem.
PazsitZ - kell venni ilyen nickname changer vagy milyen karit a shopban 1600 vagy mennyi rp-be fáj
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest