Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ööö, én viszont nem értek veled teljesen egyet. Mert ezt az rp/xp sírást kicsit hülyeségnek tartom, csak a hatás kedvéért írtam bele...
. Olyan szinten helyezed erre a témát mintha nem szólna másról a játék. Eleve ez egy olyan játék amit nem lehet végigtolni 1 nap alatt, mint az NFS-t, itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...
Szerintem a legeslegnagyobb probléma az a játékélmény, én személy szerint ezt hiányolom belőle, engem soha nem érdekelt, hogy mennyit kapok, mentem aztán ha összejött a zsé akkor vettem vmit a tütümhöz. Pont. És pont a játék élményét vették el, eza legnagyobb baj!Ugye kezdődött azzal, hogy azt hitték a ghost mód a különbség az arcade* és a szimuláció között és mivel mindenki ghost módban ment (nyilvánvaló okokból) ezért írtak egy teljes mértékben elbaszott fizikát, mindezt tették úgy, hogy a régit is elkúrták. Most meg kiszedték a ghost módot még a (kicsit elkúrt**) régi fizikát használó módbol is, mert továbbra is azt hiszik, hogy ettől lesz szimuláció. Hihetetlen mennyire gyökerek dolgoznak ott. De ha végre az invictus venné a fáradságot, hogy meghallgatja a játékosokat talán történne vmi. Nemtom, ezidáig az Invictus és a játékosok közötti kommunikáció egyenlő volt a nullával. Ja, nemis volt aza béta tesztelős hibajelentős oldalacska, oda beírtunk (mi játékosok) egy csomó durva hibát, aztán baszták kijavítani és kiadták úgy. Hát ennyi...
* erre várom a magyar megfellőt, talán "árkád"?

** de már ahhoz eléggé, hogy abbahagyjam
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED TV topic
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Olyan szinten helyezed erre a témát mintha nem szólna másról a játék. Eleve ez egy olyan játék amit nem lehet végigtolni 1 nap alatt, mint az NFS-t, itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...