Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Azért vettem meg, mert ki kellett használni ezt a lehetőséget, ugye ingyé (remélem
) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.