- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
válasz
Arcanus #2143 üzenetére
Igen, közben megtaláltam. Az nem volt még tiszta, hogy ennek a működéséhez kell-e az, hogy kimásoljam az eredetit.
BUG:Próbáltam beilleszteni a kimásolt eredetit, de nem ment. Azután megnéztem a vágólapot, és nem is másolta ki rendesen (LG G4).Sztornó! Most jöttem rá, hogy az csak egy ablak, amiben ki lehet jelölni és másolni a kívánt részt.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Maist
senior tag
válasz
Arcanus #2126 üzenetére
Személy szerint én nem bánnám, ha esetleg a beállításokban ki lehetne kapcsolni a lehúzva frissítés opciót, mert én például nem használom, sőt a felfelé görgetésnél a lap tetején akarva-akaratlanul is frissíteni akar, ahogyan előttem írták, és elég zavaró tud lenni. Akár átmenetileg is, míg meg nem találod a megoldást, hogy úgy működjön, mint ahogyan írtad a Chrome böngészőben.
-
DS39
nagyúr
válasz
Arcanus #2113 üzenetére
Köszi, kipróbáltam még most is fekete hátteresek az avatarok. Mivel látom más írta, hogy 5.1-en jó neki, valószínű az X5 Pro-s ROM tartalmaz valamilyen módosítást (esetleg kivettek belőle ezt-azt) az eredeti 5.1-es androidhoz képest, ami okozza. Ne foglalkozz vele, először azt hittem direkt lett ilyen, azért kérdeztem, de nem zavaró.
-
-
-
Nikaré
őstag
válasz
Arcanus #2079 üzenetére
Észrevétel és kérdés egyben.
Van összefüggés az app és az asztali gépen való bejelentkezéshez?
Úgy vettem észre, hogy akkor nincs adat a mobilosban, ha pc -n is beléptem majd utána mobilon már problémák vannak.
Most tűnt fel, de nem tudom vissza ellenőrizni többször mert már utazom. -
-
kelly416
veterán
válasz
Arcanus #1785 üzenetére
Nálam is össze omlott egyszer, de van fent egy régi (még CM-be olvadás előtti) qiuckpic, az rendszeresen eljátssza ezt, így már-már fel sem tűnt. Csak utólag futott végig a fejemben, hogy most nem a qp omlott össze, hanem a ph-app.
Viszont ami szerintem még fontos, az az, hogy keresni lehessen adott totyikban bármire is. Ezt az egyet hiányolom. Ettől eltekintve tényleg le a kalappal a munkásságod előtt. -
kelly416
veterán
válasz
Arcanus #1706 üzenetére
Szia!
Nem tudom, reális kérdés-e, de ha be van kapcsolva a fordított sorrend (ami szerintem pont, hogy nem fordított, mivel felülről lefele írunk, az idővonal is úgy értelmesebb talán), akkor ugye az alján van a legfrissebb, de ha húzással akarnám frissíteni, akkor a tetejére kell görgessek. Tehát az lényeg, hogy ha alul van a lefrissebb hozzászólás, akkor a felfelé húzással lehetne-e frissíteni?
Nagyon kuszán írtam le?
-
Madoc
veterán
-
dobragab
addikt
-
válasz
Arcanus #1679 üzenetére
Köszönöm ezt a remek alkalmazást!
Meg lehet azt oldani esetleg, hogy a húzásos frissítés a rendezési iránynak megfelelően működjön? Én a normál módon olvasom a fórumot (fentről lefelé) és 200 bejegyzést jelenítek meg oldalanként. (a keresés pc-n így könnyebb volt) Kicsit "kellemetlen" mindig feltekerni a lap tetejére. Köszi előre, ha megoldható.
-
dobragab
addikt
válasz
Arcanus #1578 üzenetére
Felraktam ezt a verziót, tök jó.
A hsz formázása azért lett ilyen, mert a fototrend API ilyen?
Ha lesz időm (úgy néz ki, hétvégén tudok rá szakítani pár percet) megcsinálom a képek megjelenítését rendesen. Beállításokból állítani lehet, hogy ne töltse be (azaz valami ikont tegyen a helyére), csak összefoglalóban töltse be, vagy mindenhol. Ugyanis nekem végtelen mobilnetem van
Illetve a privátoknál ki fogom cserélni a kezdőbetű ikont avatarra.
Hiba: a hsz számára kattintva ugye előkeresi a threadet, na az nálam rossz sorrendben jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest