- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Mellesleg, ha ott vagy a D-n, tudhatod, hogy ez nem igaz és ezerrel folyik a fejlesztés, naponta több(!!) verzió is kijön adott esetben tesztelésre
Tudom, es sehol nem is allitottam ennek az ellenkezojet. en masokkal ellentetben odamentem es bugreportolom logokkal stb... Itt is tobbszor leirtak mar, hogy Discordon kell picsogni ha gond van... az hogy ez mennyire es kinek jo az mar mas kerdes.
En megvagyok nelkule nekem a legtobb dologra eleg egy terminal kliens is! Mit szolsz?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz st3v3np3t3r #7119 üzenetére
Nekem a gyari rendszerek az optimalizalatlan, eldobhato, bloat tákolmanyok, de ertem amit irsz.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
AICP ROM-on hibatlanul mukodott az app, viszont CarbonROM-mal (DNS-töl fuggetlenul) osszeomlik inditas utan.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Nalam pedig azota nincs gond, amiota NextaDNS alol kivettem az Energized Ultimate bloklistet.
-
Archttila
veterán
válasz smrtprjcts #7083 üzenetére
Ha mar itt vagy akkor esetleg arra lenne valami magyarazatod, hogy custom DNS (pl nextDNS) mellett miert kressel az app? Persze tudom van ra workaround, de azert jo lenne inkabb valami konkret megoldas a problemara.
Koszi[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Oszt láttál-é már valaha Githubot messziről jött barátom, esetleg érezted-é már milyen az, amikor a közösség egysége farag tökélyre valamit, humm?
Elég ha a What changed részre koncentrálsz [link] a többit bízd a fantáziádra...[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz SyMbioTe #6764 üzenetére
Nem erdekli, mar eleg adatot gyujtott
De viccet felreteve en mar egyebkent legortam az appot, a tamogatast pedig megvontam majd ha openszosz lesz (nem lesz) akkor visszanézek.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Mondjuk ez azert eleg erdekes, foleg elofizetokent.
Workaround helyett johetne mar valami tenyleges megoldas, lehetoleg a fejlesztok reszerol...[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Nekem egy ideje NextDNS-el mar indulasnal crash-el az app. Probaltam engedelyezni a firebase-settings.crashlytics.com-ot, de sajnos akkor sem jo.
Esetleg valami egyeb otlet?Redmi Note 7
Pixel Experience A12
Legfrissebb PH app[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Nalam is ez volt a helyzet.
-
Archttila
veterán
XDA app-hoz hasonloan nem lehetne a topikok ala is integralni a keresot, lenyilo menube pedig a kepfeltoltesi lehetoseget? vagy menjek a jo kva...
-
Archttila
veterán
Privat uzeneteknel belso hiba...
RR6/midoPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Ma naptól én is a béta tesztelők táborát erősítem. Ami nem hiba de sajnálatos az a sötét és AMOLED sötét témák nem túl szép profilkép megjelenítése. (nincs elmosva a kép széle így nagyon csúnya)
Ezt leszámítva remek kis app
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest