Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
Nos elkészült egy alap verzió, drive mappában megtaláljátok (467-os számú).
Újítások:
- Téma
- Több lehetőség a kedvencek / itt szóltam hozzá listánál
- Topik keresés újraírva (részletes része nem megy, mivel még nincs API a PH részéről)
- Bejelentkezés újraírva (a captcha rész még nem megy)
- Rengeteg egyéb apróságJavítások:
- Nagyobb részét nem sorolnám, de kiemelném az értesítéseket. Ez garantáltan kell menjen, ha nem megy én felmondok.
- Hatalmas optimalizálás a nagy topikoknál (500+ oldalas)
- Beállítások importálása / exportálása (a régi mentéseket nem lehet használni, de innentől kezdve az új verziók tudni fogják)Hibák:
- Topik összefoglaló nem megy (még nincs API a PH részéről)
- Keresés, bejelentkezés amint fent leírtam
- Hírek nem elérhetőek, de ezt még meglesem miért
- a többit ti írjátok, biztosan maradtak olyan részek melyeket nem vettem észreCsak annak javaslom a telepítését, aki a fenti hiányosságok ellenére szeretné kipróbálni az újdonságokat!
Oh igen, még annyi, hogy a nevetek nem biztos, hogy megjelenik. Ha nem, akkor az oldalról behúzható menü vagy a beállításokban a nevetekre kattintva lehet sajátot beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest