- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora
tag
válasz
bambano #13196 üzenetére
De, teljesen komolyan gondoltam. Mivel céges programról van szó, ezért írtam, hogy ha valaki komolyan tud segíteni, akkor megköszönöm, ha email-ben ír, nyilvánosan nem adhatom ki itt a programot. Gondolom te is tudod, hogy egy informatikus azért bizalmi állást jelent. Nagyon sok olyan megbízható és komoly IT-s van, aki tudna úgy is tanácsot adni és remélem lesz is.
Ezt az oldalt eddig is komolynak tartottam, még nem talkoztam szerencsére trollokkal, valószínű ezért itt kértem már tehetetlenségemben segítséget. -
aurora
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cégemnél van egy régi, speckó, még Windows XP SP2-re írt program. Szeretném a nyomtatási oldalakon megváltoztatni a cég nevét és alul a telefonszámát.
Egy helyen találtam meg, a gyökérben Regtemp.htm file-ban. Viszont amint elídítom a programot, felülírja azonnal a régire, nem fogadja el a mentett jó változatot.
Köszönöm előre is a segítségetekeket!
Ha valaki valóban tud segíteni, akkor megköszönném, ha rögtön az email-emre írna, mert biztos van kérdése a programmal kapcsolatban, és ott könnyebben folytathatnánk.
Email címem: 7aurora@gmail.com
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest