- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora
tag
válasz
bambano #13196 üzenetére
De, teljesen komolyan gondoltam. Mivel céges programról van szó, ezért írtam, hogy ha valaki komolyan tud segíteni, akkor megköszönöm, ha email-ben ír, nyilvánosan nem adhatom ki itt a programot. Gondolom te is tudod, hogy egy informatikus azért bizalmi állást jelent. Nagyon sok olyan megbízható és komoly IT-s van, aki tudna úgy is tanácsot adni és remélem lesz is.
Ezt az oldalt eddig is komolynak tartottam, még nem talkoztam szerencsére trollokkal, valószínű ezért itt kértem már tehetetlenségemben segítséget. -
aurora
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cégemnél van egy régi, speckó, még Windows XP SP2-re írt program. Szeretném a nyomtatási oldalakon megváltoztatni a cég nevét és alul a telefonszámát.
Egy helyen találtam meg, a gyökérben Regtemp.htm file-ban. Viszont amint elídítom a programot, felülírja azonnal a régire, nem fogadja el a mentett jó változatot.
Köszönöm előre is a segítségetekeket!
Ha valaki valóban tud segíteni, akkor megköszönném, ha rögtön az email-emre írna, mert biztos van kérdése a programmal kapcsolatban, és ott könnyebben folytathatnánk.
Email címem: 7aurora@gmail.com
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest