- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Köszi!
Én is a java-n filózok. Van egy ismerősöm aki 2 év alatt autodidakta módon megtanulta, saját játékot írt androidra, mindezt 8 óra munka és család mellett.
Most androidra programoz, full time-ban.
Csak most picit bezavar a kotlin, arra gondolok, hogy nem-e lesz időveszteség a java, nem lenne jobb egyből kotlin-nal kezdeni -
Victor Súgó
tag
És ha tíz perc után már szétbasz az ideg, de képtelen vagy elengedni, míg meg nem oldod?
Én is programoztam, de mire kiszálltam teljesen az IT szektorból, addigra jutottam el oda, hogy képes legyek egyáltalán nekiesni egy munkának. Viszont rendszergazdaként rendszeres volt,hogy ha valamit tíz perc alatt nem tudtam megoldani, akkor "szétbaszott az ideg", de nem emlékszem olyanra, amit átadtam volna másnak. Persze lehet, hogy csak az idő szépít az emlékeken.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest