Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telefonjavítás, szerviz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Köszi!
Én is a java-n filózok. Van egy ismerősöm aki 2 év alatt autodidakta módon megtanulta, saját játékot írt androidra, mindezt 8 óra munka és család mellett.
Most androidra programoz, full time-ban.
Csak most picit bezavar a kotlin, arra gondolok, hogy nem-e lesz időveszteség a java, nem lenne jobb egyből kotlin-nal kezdeni
-
Victor Súgó
tag
És ha tíz perc után már szétbasz az ideg, de képtelen vagy elengedni, míg meg nem oldod?
Én is programoztam, de mire kiszálltam teljesen az IT szektorból, addigra jutottam el oda, hogy képes legyek egyáltalán nekiesni egy munkának. Viszont rendszergazdaként rendszeres volt,hogy ha valamit tíz perc alatt nem tudtam megoldani, akkor "szétbaszott az ideg", de nem emlékszem olyanra, amit átadtam volna másnak. Persze lehet, hogy csak az idő szépít az emlékeken.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest