- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre vannak a verziókezelő rendszerek (ezekből manapság a git az, amit szinte mindenki használ).
Némileg leegyszerűsítve ez arra való, hogy a file-ok különböző változatait eltárolja, látszódjon, hogy melyik módosítást mihez kapcsolódóan csináltad, melyik fileverziók tartoznak egy kiadott verzióhoz meg sok egyebet is tudnak, de azt majd menet közben úgyis megérted. -
kingabo
őstag
A beépítettet sosem használtam, de most kipróbáltam a linket, simán behozza. (igaz nem express vs2010)
"Ez azt jelenti, hogy a vele írt "böngésző" alkalmazások tele vannak biztonsági hibákkal?"
Ez most pl nem biztonsági hiba. Mindegyikben vannak hibák, esetleg egyikben kevesebb / kevesebb derül ki. -
ArchElf
addikt
Általában tele vannak olyan megoldásokkal, amelyek kesőbb csak problémákat okoznak (elavult, vagy nem ajánlott eljáráshívások, régi környezet, stb.). Leginkább szerintem a PHP-nál szembetűnő - egy tanuljunk meg 24 óra alatt php után csak a szívás és az értetlenkedés van (pl miért nem jönnek létre a változók GET/POST hívás feldolgozásakor - aka RegisterGlobals, ami már évek óta alapértelmezett ki van kapcsolva szinte minden szerveren)
Ezek a könyvek nem valós tudást adnak át, hanem egy csomó olyan félig meddig működő megoldást tartalmaznak, amit az olvasó legtöbbször meg sem ért, így a bennük található hibákat (legyen ezeknek bármi is az okuk) esélye sincs se megtalálni, se megérteni, se kijavítani.
AE
-
kingabo
őstag
24 óra alatt tudod mikor tanulsz meg C/C++/C#-ban programozni?
Van erről egy baromi jó kép, igaz az 21 napos: [link] Amit nekem mutattak korábban könyvet az ráadásul rettentő hülyén volt felépítve: használt egy csomó mindent, amiket majd 5-10 fejezettel később elmagyaráz... Ezen felül szerintem a szükséges gondolkodás módot se adja át igazán
(#5404) buktagt540:
0 alappal nem tudom, hogy célszerű neki esni (én közép suliban tanultam, nem magamtól könyvből)
Talán ezek segítenek: C / C++ (illetve ajánlom is ezeket a topikokat, elég sok hasznos dolog fellelhető bennük)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest