- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
morefire #11246 üzenetére
Hat en siman ?-eznem a h2-s reszt, ha az barmi lehet. De gyanitom, hogy en meg mindig nem jol ertem a kerdest...
<h1>(.+?)\s*\((\d*)\)<\/h1>(\s*<h2>(.+?)<\/h2>)?
Esetleg az a baj, hgoy a kulso zarojel is talalat lesz? Disclaimer: nem vagyok nagy regexp-es de sztem mar kiderult -
válasz
morefire #11246 üzenetére
Hat, ugy viszont nagyon jo a kerdes, fogalmam sincs, regexben hogy kell mozogni, ha nem fix a "vege jel".
Igazabol a kerdes az, hogy biztos, hogy erre csak egy regex-et hasznalhatsz? Kinyilik a vilag gyorsan, hogyha inkabb sok kisebbet kombinalsz valami programon belul, raadasul sokkal olvashatobb lesz (es mint ilyen, kesobb supportolhatobb) ha sok kicsi regex+logika van a kodban.
De hatha jon valami ilyen teren nalam nagyobb tudasu, tolem ezen a teren ennyi tellett, bocsi.
-
válasz
morefire #11244 üzenetére
Hat, ha a h2-vel nem akarsz torodni, nem irod bele
h1>(.+?)\s*\((\d*)\)<(?s).+?h1>(.+?)<
Vagy most nagyon nem sikerult megertenem, hogy mirol van szo.
Egyebkent ez az oldal zsenialis, mit nem adtam volna erte, mikor ex-kollega undorito perl kodjait kellett kimazsolazni, hogy megis mi a francot gondolt a kolto... Ment is a bookmark-ok koze!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest