Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Hat ha tudnam, mi a JFLAP

Kicsit csalok, mert mikor kerdezted, ragugliztam. De nem remlik, hogy mi volt a modell osszerakasa, csak par kepre raneztem, es lattam hogy van start, van veg, meg vannak atmenetek megcimkezve stringekkel.
Az egyszeru atiras az, hogy van az S start allapotod, abbol atmenet onmagara, de ugy hogy egyszerre raksz az elejere meg a vegere (ez nem tudom, megy-e), es egy ures szavas atmenet a vegallapotba, ahonnan nincs tobb lepes.
De ha megmondod, hogy mit tudsz megcsinalni a JFLAP-ban (konkretan az allapotokkal), nem tutorial hanem amit mar tudsz es hasznaltal az orai alapjan (nekem se kell sok oldalnyit bogaraszni), akkor lehet hogy tudok segiteni. Vagy jon mas aki segit.
(Esetleg ha nagyon nincs ilyen ele-moge, akkor berakhatnal mas feladatot is, hatha az egyszerubb benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debian GNU/Linux
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest