- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Hat ha tudnam, mi a JFLAP

Kicsit csalok, mert mikor kerdezted, ragugliztam. De nem remlik, hogy mi volt a modell osszerakasa, csak par kepre raneztem, es lattam hogy van start, van veg, meg vannak atmenetek megcimkezve stringekkel.
Az egyszeru atiras az, hogy van az S start allapotod, abbol atmenet onmagara, de ugy hogy egyszerre raksz az elejere meg a vegere (ez nem tudom, megy-e), es egy ures szavas atmenet a vegallapotba, ahonnan nincs tobb lepes.
De ha megmondod, hogy mit tudsz megcsinalni a JFLAP-ban (konkretan az allapotokkal), nem tutorial hanem amit mar tudsz es hasznaltal az orai alapjan (nekem se kell sok oldalnyit bogaraszni), akkor lehet hogy tudok segiteni. Vagy jon mas aki segit.
(Esetleg ha nagyon nincs ilyen ele-moge, akkor berakhatnal mas feladatot is, hatha az egyszerubb benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest