- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
tanulásnak, gyakorlásnak tudom ajánlani a http://www.learneroo.com/ oldalt.
Interaktivan lehet tanulni többféle dolgot. Pl web programozás, java alapok, algoritmusok, matematikai feladatok, programozási módszerek (program vezérlések) stb. Rengeteg feladat van és nem kell hozzá semmi egyből lehet gyakorloni. Általánosan JAVA nyelvet használja.Szerintem jó gyakorlás, kezdőknek, újrakezdőknek. A haladóknak pedig egy jó kis teszt és szórakozás.
Vannak tesztesetek, ahová le vannak irva a bemenő adatok és az elvárt kimenet. Futtatáskor ezekre a tesztesetekre kell jól működnie a programnak.
Ja és még egy hasznos dolog. Az oldal angolul van. Angolul van leirva a feladat, a specifikáció, a tesztelés. Ez azért fontos szerintem, mert "illik" ennyire tudni angolul egy programozónak, ha komolyan gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest