Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
skoda12
üzenetére
Figyelmetlen voltam, akkor a készség tényleg adott lehet.
Algo részére. Itt igazából az a kérdés, hogy 0 tudás nélkül, mert nem tanultad, hogy egyáltalán figyelembe kell venned, akkor is figyelembe vennéd-e? Az a 2 félév, bár nem tudom hol tanultad - mert ELTE estin is több volt ez - pont elég ahhoz, hogy tud valamire figyelned kell. Szerintem az egyetem egy olcsó tudás bázist ad, amit mellette bőven fejlesztened és kiegészítened kell. Hányszor láttam már itt is leírva, hogy ááá használj List-et, mert az egyszerű. De akiben ez a készség már adott ott nincs miről beszélni szerintem sem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Update 11.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest