Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem a BASIC a leheto legrosszabb valasztas. Kezdve ott, hogy gyakorlatilag ahany megvalositas, annyi kulonfele nyelv, szoval ha megtanul egy adott basicet, akkor onnan tovabblepni nagyon nehez. Masreszt meg eleg rossz szokasokra nevel, amiket aztan nehez kiirtani.
Ha mar mindenkeppen "tanulonyelv" kell, akkor mar inkabb a Pascal/Delphi, pedig azt sem tartom valami tul jol sikerultnek. Esetleg valami C# jellegu, latvanyos, de az meg mar lehet hogy tul bonyolult nullarol kezdeshez... -
stoiet
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem ez teljesen szubjektiv dolog (marmint, hogy ki milyen nyelvet tart celszerunek), ezert is fogalmaztam ugy, hogy (az altalam preferalt nyelven) C++ - on is meglehet tanulni. Sot, sima C utan szerinem nem is egy rossz lepes.
A Basic - rol nem igazan van velemenyem, nem hasznaltam, de ha az elterjedtebb valtozatara gondolsz, akkor mar inkabb C#. Amugy is, egy ures korsot azzal toltesz meg amivel akarsz, es C++ - al nem durrantasz melle.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Sorozatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest