- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát azé' ácsi, a BME mérnök info nem a fizikáról szól, ne vezessük félre a népet
Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni.
Az ELTE viszont tényleg tömény matek, ezt már több forrásból hallottam, meg hát végül is az a lényege.
BME-n van viszont grafika, ami elég durva (C++, OpenGL). Ilyenek az ELTE-n nem tudom, mennyire vannak.
Azt viszont hallottam, hogy ELTE-n kevesebb a gyakorlati képzés, labor.
Az igaz, hogy mindkét diplomával tutira fog állást kapni, de azért sztem nem mindegy, hogy melyik szakon tanul, úgy értem, mi az, ami inkább érdekli. Szerintem egyikre sem mondható, hogy az lenne a jobb, inkább érdeklődési kör válogatja. Engem például pont a tömény matekos tárgyak hagynak hidegen, és nem annyira szeretem az elméleti megvalósítási lehetőségeken törni a fejemet, mint inkább belevetni magam, viszont van, aki meg ebben szeretne kiteljesedni, és azzal sincs semmi gond.(#6343) hunfatal :
ja, tényleg, elfelejtettem, hogy közben az ELTE IK-n is BSc lett.Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
Elég durva tényleg mindkét képzés, nem véletlen, hogy a munkáltatók elvileg kifejezetten szeretik mindkét képzésről érkezetteket (meg persze más egyetemek infó szakjai is biztos jók, nekem csak ezekről vannak infóim)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest