Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter nagyúr Hát azé' ácsi, a BME mérnök info nem a fizikáról szól, ne vezessük félre a népet  Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az ), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni. ), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni.
 Az ELTE viszont tényleg tömény matek, ezt már több forrásból hallottam, meg hát végül is az a lényege.
 BME-n van viszont grafika, ami elég durva (C++, OpenGL). Ilyenek az ELTE-n nem tudom, mennyire vannak.
 Azt viszont hallottam, hogy ELTE-n kevesebb a gyakorlati képzés, labor.
 Az igaz, hogy mindkét diplomával tutira fog állást kapni, de azért sztem nem mindegy, hogy melyik szakon tanul, úgy értem, mi az, ami inkább érdekli. Szerintem egyikre sem mondható, hogy az lenne a jobb, inkább érdeklődési kör válogatja. Engem például pont a tömény matekos tárgyak hagynak hidegen, és nem annyira szeretem az elméleti megvalósítási lehetőségeken törni a fejemet, mint inkább belevetni magam, viszont van, aki meg ebben szeretne kiteljesedni, és azzal sincs semmi gond.(#6343) hunfatal : 
 ja, tényleg, elfelejtettem, hogy közben az ELTE IK-n is BSc lett. Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév. Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
 Elég durva tényleg mindkét képzés, nem véletlen, hogy a munkáltatók elvileg kifejezetten szeretik mindkét képzésről érkezetteket (meg persze más egyetemek infó szakjai is biztos jók, nekem csak ezekről vannak infóim)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple asztali gépek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
 Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az  Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
 Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.