- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát azé' ácsi, a BME mérnök info nem a fizikáról szól, ne vezessük félre a népet
Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni.
Az ELTE viszont tényleg tömény matek, ezt már több forrásból hallottam, meg hát végül is az a lényege.
BME-n van viszont grafika, ami elég durva (C++, OpenGL). Ilyenek az ELTE-n nem tudom, mennyire vannak.
Azt viszont hallottam, hogy ELTE-n kevesebb a gyakorlati képzés, labor.
Az igaz, hogy mindkét diplomával tutira fog állást kapni, de azért sztem nem mindegy, hogy melyik szakon tanul, úgy értem, mi az, ami inkább érdekli. Szerintem egyikre sem mondható, hogy az lenne a jobb, inkább érdeklődési kör válogatja. Engem például pont a tömény matekos tárgyak hagynak hidegen, és nem annyira szeretem az elméleti megvalósítási lehetőségeken törni a fejemet, mint inkább belevetni magam, viszont van, aki meg ebben szeretne kiteljesedni, és azzal sincs semmi gond.(#6343) hunfatal :
ja, tényleg, elfelejtettem, hogy közben az ELTE IK-n is BSc lett.
Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
Elég durva tényleg mindkét képzés, nem véletlen, hogy a munkáltatók elvileg kifejezetten szeretik mindkét képzésről érkezetteket (meg persze más egyetemek infó szakjai is biztos jók, nekem csak ezekről vannak infóim)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.