Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Ma már minden mobil 2 simes...de a feleségemnek 2 telefonja van, ha kell a cégest kikapcsolja, kész, ez nem egy nagy valami.
De az egyenes beszéddel egyet értek, én is rühellem, ha valakit nem érek el, igaz munkaidőn kívül nem is várom el.
Ha meg valaki 0-24 supportot akar, arra is van megoldás, volt idő, amikor moziba is laptoppal mentem, de ez havonta egy zsíros összegbe került, akkor is ha 0 percet dolgoztam érte, ez egyfajta biztosítás. Igaz ma már semmi pénzért nem csinálnám ezt.
Nekünk is vannak ügyfeleink jelenleg, akik 2 műszakban dolgoznak, de nem fizetnek extra supportot, így ha beüt a gebasz este 9-kor a programozóra van bízva mit csinál. Persze én felveszem, ha tudom, mert akkor tényleg szar van, ha hívnak, azért nem árt jóban lenni az ügyfelekkel, akkor könnyebben jönnek az új megbízások is, de ezek nem ilyenek, mint a korábban emlegetett szarrágó vállalkozók, nálunk azért ez a mentalitás már kikopott, inkább 15 éve volt ez jellemző.
Főnököm szokta mondani: az ügyfél az, aki használni akarja a programod és fizetni is hajlandó érte. Mindenki más csak túrista.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest