- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bambano #17082 üzenetére
nincs ezzel semmi baj, mások vagyunk, másképp látjuk, ennyi
mindenki el tudja dönteni magának, én sem nézek hülyének senkit, aki nem felhőben csinálja, az ő dolga
mi sem felhőztünk sokáig, mert majd mi....de nem, inkább nem, köszi, inkább vállalom a kockázatot, hogy bármi szar beüt, de nem fog, ezért nem jóskapista it cégénél vagyunk
én nem fogok 0-24 órás 99.9%-os rendelkezésre állást vállani senki kedvéért, mert nem tudja megfizetni, a kódok meg...ott vannak mindenki gépén, a felhő csak a backup és szinkronizálás miatt van, az sem érdekel, ha valaki megszerzi, mert kb nem tudja használni semmi sem, csak pár millió sor valami számára
ráadásul ha odamegyek egy multihoz, ahol milliárdos éves árbevétel van, egész másképp veszi ki magát, hogy az MS szolgáltatását használjuk, mint az, hogy mi magunk adjuk a hátteret, és úgy értem ez előny, nem hátrány. De egyre több cég követeli meg a külsös szoftverektől is mondjuk az azure ad használatát, mert a világ ebbe az irányba megy, hát akkor mi is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest