Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Gyakorlati tanácsra
Mindenkepp egyezo felbontasu legyen az osszes kijelzo.
(nekem itthon most egy 25" 1440p + 24" fullhd (portrait modban) monitor teljesit, es ha nem is kibirhatatlan de azert zavaro)Nalam inkabb az eppen vegzett munka szabja meg, h milyen setupra van igenyem:
- csak kodolas: eleg a laptop (13.3" retinas Macbook pro), segit fokuszalni, csak az IDE-t latom
- tervezes: eleg a laptop + virtualis desktop
- debuggolas: 2 kulso monitor, teljesen vegyes felallasban (IDE, terminal, DB, dokumentacio, stb)En nagy kedveloje vagyok a virtualis desktopnak, csoportositom a dolgokat, nincs annyi minden egy asztalon. Nekem segit tisztabban latni.
-
Silεncε
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Virtuális asztalokat én laptopon szoktam használni, ha éppen nincs külső monitor kéznél (Windowson). Sajnos ultrawide monitorom még nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az inkább játékra meg videovagasra jó (havernak volt programozasra, o is inkabb eladta). Nekem otthon két 1080p van (21, 24 col, sajna nem egyforma nagyságúak), irodában előző munkahelyen két 24" 1080p volt, itt kipróbáltam az egyiket állítva, nekem nem volt jó, a tetejét már nem láttam rendesen (nem volt a legjobb a betekintési szöge meg messze is volt). Most HO miatt az otthoni monitoraimat használom munkára is, mivel laptopunk van, így van három kijelzőm is
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest