- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
Dißnäëß #14896 üzenetére
Gyakorlati tanácsra
Mindenkepp egyezo felbontasu legyen az osszes kijelzo.
(nekem itthon most egy 25" 1440p + 24" fullhd (portrait modban) monitor teljesit, es ha nem is kibirhatatlan de azert zavaro)Nalam inkabb az eppen vegzett munka szabja meg, h milyen setupra van igenyem:
- csak kodolas: eleg a laptop (13.3" retinas Macbook pro), segit fokuszalni, csak az IDE-t latom
- tervezes: eleg a laptop + virtualis desktop
- debuggolas: 2 kulso monitor, teljesen vegyes felallasban (IDE, terminal, DB, dokumentacio, stb)En nagy kedveloje vagyok a virtualis desktopnak, csoportositom a dolgokat, nincs annyi minden egy asztalon. Nekem segit tisztabban latni.
-
Silεncε
őstag
válasz
Dißnäëß #14896 üzenetére
Virtuális asztalokat én laptopon szoktam használni, ha éppen nincs külső monitor kéznél (Windowson). Sajnos ultrawide monitorom még nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az inkább játékra meg videovagasra jó (havernak volt programozasra, o is inkabb eladta). Nekem otthon két 1080p van (21, 24 col, sajna nem egyforma nagyságúak), irodában előző munkahelyen két 24" 1080p volt, itt kipróbáltam az egyiket állítva, nekem nem volt jó, a tetejét már nem láttam rendesen (nem volt a legjobb a betekintési szöge meg messze is volt). Most HO miatt az otthoni monitoraimat használom munkára is, mivel laptopunk van, így van három kijelzőm is
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest