Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Most nem értem, hogy mi a baj azzal, ha nem akarok keretrendszert használni.

nem az érdekel, hogy gyorsan meglegyen, hanem, hogy tanuljak, gyakoroljak vele. Annak sok értelmét nem látom, hogy az előre megírt fv-eket használom, aztán azt se tudom, hogy mi mit csinál, miért csinálja. -
Silεncε
őstag
Assemblyben is lehet weboldalt írni. Kurta nehéz lesz, de lehetséges
Egyébként szerintem semmivel sem lehet többet tanulni, mintha valaki elkezd ASM-el legalábbis minimális szinten megismerkedni. Nekem volt ilyen kurzusom, azóta ezerszer jobban átlátom mi is történik pontosanCreate.: semmi gond nincs azzal, sőt jobban is jársz (én anno úgy kezdtem az Angulart, hogy még a JS-t is csak alap szinten ismertem, pokolian szenvedős volt). Csak poénkodnak

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként szerintem semmivel sem lehet többet tanulni, mintha valaki elkezd ASM-el legalábbis minimális szinten megismerkedni. Nekem volt ilyen kurzusom, azóta ezerszer jobban átlátom mi is történik pontosan